TSYD'DEN GALATASARAY BAŞKANI DURSUN ÖZBEK'E KINAMA

"Spor ba­sı­nı­nın tü­mü­nü az­met­ti­ri­ci gibi gös­ter­mek büyük bir hata ve hak­sız­lık­tır.

Spor Haberleri 9.09.2022 10:04:00 0
TSYD

    Tür­ki­ye Spor Ya­zar­la­rı Der­ne­ği (TSYD) Genel Baş­ka­nı OĞUZ TONGSİR, Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu ve Ga­la­ta­sa­ray ada­sı­na ya­pı­lan si­lah­lı sal­dı­rı­lar­dan ötürü adeta tüm med­ya­yı so­rum­lu tutan Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı DUR­SUN ÖZBEK'i kı­na­dı.
    "Spor ba­sı­nı­nın tü­mü­nü az­met­ti­ri­ci gibi gös­ter­mek büyük bir hata ve hak­sız­lık­tır.
    Eğer az­met­ti­ri­ci yayın yapan bir kurum veya kişi varsa, bel­ge­ler­le bir­lik­te bu medya ku­ru­lu­şu ve mu­ha­bir hak­kın­da yasal işlem için baş­vu­ru ya­pı­lır.
    Adli ma­kam­lar da bunun üze­ri­ne ha­re­ke­te ge­çer­ler. Veya TSYD'ye bil­di­ri­lir, biz de tü­zü­ğü­mü­ze ve il­ke­le­ri­mi­ze göre ge­re­ke­ni ya­pa­rız." diyen TSYD Baş­ka­nı OĞUZ TONGSİR şöyle devam etti:
    “Sal­dı­rı­yı ger­çek­leş­ti­ren­le­ri kı­na­ma­dan, ba­sı­nı az­met­ti­ri­ci ola­rak ka­mu­oyu­na sun­mak, bir ba­kı­ma her­ke­si adres gös­ter­mek­tir. Bunu asla kabul et­mi­yo­ruz.
    Ay­rı­ca her­kes şunu iyi bil­sin ki, spor ba­sı­nı sa­hip­siz de­ğil­dir. Tür­ki­ye Spor Ya­zar­la­rı Der­ne­ği (TSYD) üyesi olsun ol­ma­sın, bu mes­le­ği ya­pan­la­rın so­nu­na kadar ar­ka­sın­da­dır. Kimse hedef sap­tı­ra­rak ama­cı­na ula­şa­ma­ya­cak­tır. Biz spor ba­sı­nı ola­rak bu si­lah­lı sal­dı­rı­nın da fa­il­le­ri­nin biran önce ya­ka­lan­ma­sı­nı ve bunun ne­den­le­ri­nin der­hal or­ta­ya çı­ka­rı­la­rak açık­lan­ma­sı­nı bek­li­yo­ruz.”
                 

Ha­ber-Fo­to: TSYD Basın


Anahtar Kelimeler: ' GALATASARAY BAŞKANI DURSUN ÖZBEK' KINAMA
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °