TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Vali Çeber’i Ziyaret Etti

Tür­ki­ye fi­nal­le­rin­de bi­rin­ci ve üçün­cü­sü olan öğ­ren­ci­le­ri­miz Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen eş­li­ğin­de Va­li­miz Kemal Çeber'i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

Güncel Haberler 29.12.2022 09:41:00 0
TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Vali Çeber’i Ziyaret Etti

 TÜBİTAK 2204-B Tür­ki­ye fi­nal­le­rin­de 3 proje ile de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­ri­miz, da­nış­man öğ­ret­men­ler ve aile­le­ri ile va­li­lik top­lan­tı sa­lo­nun­da bir araya gelen Vali Çeber, ken­di­le­ri­ni teb­rik ede­rek ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.
Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Mer­ke­zi adına ya­rış­ma­ya ka­tı­lan;
Fel­se­fe Öğ­ret­me­ni Dr. Ebru Öner da­nış­man­lı­ğın­da Ahmet Ha­cı­oğ­lu, Elvin Asel Şen­ka­ya ve Ahsen Ravza Yıl­maz'ın ha­zır­la­mış ol­du­ğu "Re­sim­li ve Sesli Elekt­ro­nik Hi­kâ­ye­ler Ara­cı­lı­ğıy­la De­ğer­ler Eği­ti­mi" isim­li proje de­ğer­ler eği­ti­mi ka­te­go­ri­sin­de Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ği, Ma­te­ma­tik öğ­ret­me­ni Halil İbra­him Dön­mez da­nış­man­lı­ğın­da Adnan Ediz Kork­maz "7 ile Bö­lü­ne­bil­me­de Fark­lı Bir Yak­la­şım" isim­li proje ile ma­te­ma­tik ka­te­go­ri­sin­de Tür­ki­ye üçün­cü­lü­ğü,
Sınıf öğ­ret­me­ni Hav­va­nur İpe­koğ­lu Yet­gin da­nış­man­lı­ğın­da Mu­ham­med Kadir Yet­gin'in ha­zır­la­mış ol­du­ğu "Sen, Ben, Biz, He­pi­miz, El Ele Ve­rir­sek Güzel Olur Ge­le­ce­ği­miz" isim­li proje ile coğ­raf­ya ka­te­go­ri­sin­de Tür­ki­ye üçün­cü­sü oldu. 
Vali Çeber elde edi­len ba­şa­rı­la­rın çok önem­li ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek, “Ba­şa­rı­nız ile ili­mi­ze ya­şat­tı­ğı­nız gurur için he­pi­ni­ze te­şek­kür edi­yo­rum.
Ya­pa­ca­ğı­nız ça­lış­ma­lar­la daha büyük plat­form­lar­da çok daha iyi ba­şa­rı­la­ra imza ata­ca­ğı­nı­za ina­nı­yor ve he­pi­ni­zi canı gö­nül­den teb­rik edi­yo­rum.
Biz­ler her zaman siz­le­rin ya­nın­da­yız.
Her türlü des­te­ği ver­me­ye de ha­zı­rız. Ge­li­şen ve de­ği­şen dün­ya­da ül­ke­mi­zin ge­le­ce­ği daima dü­şü­nen, araş­tı­ran, ge­liş­ti­ren üre­ten genç­le­ri­mi­zin elin­de şe­kil­le­ne­cek­tir. O yüz­den bugün yap­tı­ğı­nız bu ça­lış­ma­lar çok önem­li ve çok de­ğer­li­dir.
Siz de­ğer­li genç­le­ri­mi­zi ve da­nış­man öğ­ret­men­le­ri­mi­zi yü­rek­ten teb­rik edi­yor, ba­şa­rı­la­rı­nı­zın de­va­mı­nı di­li­yo­rum” sek­lin­de ko­nuş­tu.
Soh­bet ha­va­sın­da geçen zi­ya­ret­te Vali Kemal Çeber, bu tür ba­şa­rı­la­rın ar­ta­rak devam et­me­si di­le­ye­rek öğ­ren­ci ve ko­or­di­na­tör öğ­ret­men­le­re gös­ter­miş ol­duk­la­rı ba­şa­rı­dan do­la­yı günün anı­sı­na he­di­ye tak­di­min­de bu­lun­du.
Zi­ya­ret­te; Rize İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen, Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Mer­ke­zi Mü­dü­rü Cen­giz Gözcü hazır bu­lun­du.
   

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °