TÜRK EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN PROJELER ÖDÜLLENDİRİLİYOR!

SON­GÜL SEZER: ‘’2021 YILI ÖDÜL­LENDİRİLEN PRO­JE­LER­DEN 1 MİLYAR TL’YE VARAN TA­SAR­RUF SAĞ­LAN­DI.BU YIL Kİ HEDEFİMİZ İSE İKİ KATI TA­SAR­RUF SAĞ­LA­YAN PRO­JE­LERİ ÖDÜL­LENDİRMEK!’’

Güncel Haberler 16.11.2022 11:58:00 0
TÜRK EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN PROJELER ÖDÜLLENDİRİLİYOR!

    Te­da­rik Zin­ci­ri ve Lo­jis­tik ala­nın­da yü­rü­tü­len pro­je­le­ri des­tek­le­yen Slims­tock ve LODER bu yıl 8.​kez sek­tör tem­sil­ci­le­ri­ni ödül­len­di­recek. SCP Club bün­ye­sin­de ger­çek­leş­ti­ri­len 8."Tür­ki­ye’nin En Et­ki­li Te­da­rik Zin­ci­ri Pro­fes­yo­nel­le­ri” ödül tö­re­ni 7 Ara­lık’ta De­de­man Bos­tan­cı Hotel’de ya­pı­la­cak.
    Ödül ala­cak olan Tür­ki­ye’nin En Et­ki­li Te­da­rik Zin­ci­riP­ro­fes­yo­nel­le­ri” lis­te­si aynı gün gala ye­me­ğin­de açık­la­na­cak.
2021 YILI PRO­JE­LERİNDE TOP­LAM­DA 1 MİLYAR TL’YE VARAN TA­SAR­RUF
    Bu yıl 8. kez sek­tö­rün önem­li isim­le­ri­ni ve on­la­rın değer ya­ra­tan pro­je­le­ri­ni ka­mo­yuy­la pay­laş­mak için, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­ni ye­ni­den bir araya ge­tir­dik­le­ri­ni söy­le­yen Slims­tock Tür­ki­ye Ülke Mü­dü­rü Son­gül Sezer şun­la­rı söy­le­di:’’
    Tür­ki­ye’de Te­da­rik Zin­ci­ri kav­ra­mı­nı yay­gın­laş­tır­mak için ilk kez 2014 yı­lın­da ça­lış­ma­la­ra baş­la­mış­tık.
    Her geçen yıl bü­yü­ye­rek devam edi­yo­ruz.
    Bu et­kin­li­ği­mi­zin basit bir ödül tö­re­ni ola­rak gö­rül­me­si­ni is­te­mi­yo­ruz.
    Tö­ren­de, “En Sür­dü­rü­le­bi­lir / Di­renç­li”, “En Tek­no­lo­jik”, “En Ye­ni­lik­çi” ve “En Etkin/Et­ki­li” olmak üzere 4 fark­lı ka­te­go­ri­den pro­je­ler jüri üye­le­ri­miz ta­ra­fın­dan de­ğer­len­di­ri­li­yor.
    Ay­rı­ca bu yıl ilk kez “Yılın En İyi Pro­je­si” de ayrı bir ödül ala­cak.
    Proje, sa­lon­da­ki ka­tı­lım­cı­la­rın oy­la­rıy­la be­lir­le­necek.
    Pro­je­ler, gerek kendi şir­ket­le­ri­ne, ge­rek­se Türk eko­no­mi­si­ne kat­tık­la­rı de­ğer­ler ile sek­tör ça­lı­şan­la­rı­na ilham kay­na­ğı olu­yor. Te­da­rik zin­ci­ri yö­ne­ti­min­de su­nu­lan pro­je­le­rin ülke eko­no­mi­si­ne sağ­la­dı­ğı ta­sar­ruf­la­rı göz önün­de bu­lun­du­rur­sak ciddi bir işe imza at­tı­ğı­mı­zı söy­le­ye­bi­li­riz.
    2021 yılı pro­je­le­ri­ne bak­tı­ğı­mız­da baş­vu­ran pro­je­le­rin top­lam­da ülke eko­no­mi­si­ne 1 Mil­yar TL’ye varan bir ta­sar­ruf sağ­la­dı­ğı­nı gö­rü­yo­ruz.
    Pro­je­le­rin fi­nan­sal kat­kı­la­rı­nın ya­nı­sı­ra sür­dü­rü­le­bi­lir­lik ko­nu­sun­da; kar­bon sa­lı­nı­mı azal­tan, in­sa­na ve çev­re­ye karşı du­yar­lı­lık oluş­tur­ma açı­sın­dan da örnek teş­kil eden pro­je­ler.
    Bu yıl da bir­bi­rin­den de­ğer­li pro­je­le­ri du­yur­mak için ha­zır­lık­la­ra baş­la­dık.
    Biz­ler de me­rak­la ve he­ye­can­la bu yılın pro­je­le­ri­ni bek­li­yo­ruz.’’
EKO­NOMİST DOÇ.DR.OĞUZ DEMİR KO­NUŞ­MA­CI OLA­CAK
    Her yıl dü­zen­le­nen ödül tö­re­nin­de ala­nın­da uzman ko­nuş­ma­cı­la­rın yer al­dı­ğı­nı söy­le­yen Sezer "Ödül tö­re­nin­de uzman ko­nuş­ma­cı­la­rın yer al­ma­sı­nın yanı sıra te­da­rik zin­ci­ri prob­lem­le­ri ve çözüm öne­ri­le­ri de ma­sa­ya ya­tı­rı­la­cak.
    Bu yıl ki ko­nuş­ma­cı­mız ise İstan­bul Ti­ca­ret Üni­ver­si­te­si İngi­liz­ce İkti­sat Bö­lü­mü Öğ­re­tim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Demir ola­cak. Ken­di­si, “Dünya’daki ve Tür­ki­ye’deki Eko­no­mik Ge­liş­me­le­rin Te­da­rik Zin­ci­ri Yö­ne­ti­mi­ne Et­ki­le­ri” baş­lık­lı ko­nuş­ma­sıy­la biz­le­ri bil­gi­len­di­recek.
    Tö­re­ni­mi­zin mo­de­ra­tör­lü­ğü­nü ise LODER Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Prof. Dr. Gül­çin Bü­yü­köz­kan ve LODER Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Meh­met Tan­yaş üst­le­necek.
    Liste için şim­di­den çok sa­yı­da şir­ke­tin baş­vur­du­ğu­nu söy­le­yen Son­gül Sezer lis­te­de yer almak için ya­pı­la­cak baş­vu­ru­la­rın ön ko­şul­la­rı­nı ise şöyle sı­ra­la­dı:
    ‘’Te­da­rik zin­ci­ri, lo­jis­tik ve üre­tim alan­la­rın­da en az 5 yıl­lık de­ne­yi­me sahip olma, lo­jis­tik ve te­da­rik zin­ci­ri ala­nın­da uy­gu­lan­mış pro­je­ler ger­çek­leş­tir­me ve şir­ke­ti­nin Lo­jis­tik ve Te­da­rik Zin­ci­ri ala­nın­da yö­ne­ti­ci ko­nu­mun­da bu­lun­ma şart­la­rı yer alı­yor. ’’
    Son­gül Sezer ‘’ Bu yılın jüri he­ye­tin­de LODER Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Prof. Dr. Gül­çin Bü­yü­köz­kan, LODER Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Meh­met Tan­yaş, IN­SE­AD Üni­ver­si­te­si Te­da­rik Zin­ci­ri Yö­ne­ti­mi Prog­ra­mı Aka­de­mik Di­rek­tö­rü Prof. Dr. Enver Yü­ce­san, Türk Hava Yol­la­rı CCO’su Tur­han Özen ve Ha­ri­bo Tür­ki­ye Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Dr. Nazmi Civil yer ala­cak.’’di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.
                 

Ha­ber-Fo­to: Teni ÇİMEN


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °