TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDEN İFTAR BULUŞMASI

Türk Ocak­la­rı Rize Şu­be­si, Rize Öğ­ret­me­ne­vin­de yö­ne­tim ku­ru­lu­na ve YK üye­le­ri­ne yö­ne­lik iftar et­kin­li­ği dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 18.04.2022 09:40:00 0
TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDEN İFTAR BULUŞMASI

    İftara da­vet­li ola­rak İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, Ri­ze-Art­vin Ta­bip­ler Odası Baş­ka­nı Doç. Dr. Kazım Şahin, Rize Eski Baro Baş­ka­nı Av. Ateş Ha­ti­noğ­lu ile bir­lik­te çok sa­yı­da, çe­şit­li kamu ve özel ku­ru­luş­lar­da gö­rev­li yö­ne­ti­ci­ler ka­tıl­dı­lar.
    Bir­çok, Türk Ocak­la­rı Rize Şu­be­si yö­ne­ti­ci­le­ri, üye­le­ri ve Türk Ocak­la­rı se­ven­le­ri iftar ye­me­ği­ne aile­le­riy­le bir­lik­te ka­tıl­dı­lar.
    İftar ön­ce­si bir ko­nuş­ma yapan, Türk Ocak­la­rı Rize Şube Baş­ka­nı Turan Aslan MER­CAN; “Dünya ge­ne­lin­de ya­şa­nan ko­ro­na­vi­rüs sal­gın se­be­biy­le son iki yıl­dır ya­pa­ma­dı­ğı­mız ge­le­nek­sel, Türk Ocak­la­rı iftar prog­ra­mı­mız­da tek­rar siz­ler­le bir araya gel­mek­ten çok se­vinç­li­yiz.
    Sal­gın ne­den­liy­le he­pi­mi­zin sağ­lı­ğı­nı teh­dit eden ve her acı­dan ol­duk­ça zor geçen iki yılın ar­dın­dan bu mü­ba­rek ra­ma­zan ayın­da bir­lik­te if­ta­ra aç­ma­yı biz­le­re nasip eden Al­lah-ü te­la­ya şü­kür­ler olsun.
    Allah oruç­la­rı­mız kabul ey­le­sin. Sağ­lık ve huzur için­de yap­mış ol­du­ğu­muz if­ta­rı­mız bun­dan böyle in­şal­lah in­san­lık bir daha böyle sal­gın­la­rı ya­şa­ma­dan devam eder. ”diye ko­nuş­tu.
    İftara ön­ce­si Ek­mek­çi­ler Ma­hal­le­si Aşağı Camii İmam Ha­ti­bi Halil İbra­him Öksüz’ün Ku­ran-ı Kerim ti­la­ve­ti ve iftar son­ra­sı du­asıy­la son buldu.
               

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
 Foto: Zafer Ka­len­der


Anahtar Kelimeler: OCAKLARI ŞUBESİNDEN İFTAR BULUŞMASI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °