TÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ'A HOŞGELDİN ZİYARETİ

Rize Türk Ocak­la­rı Şube Baş­ka­nı Turan Aslan Mer­can ve Yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri Vali İhsan Selim Bay­daş’a ha­yır­lı olsun zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.

Güncel Haberler 7.02.2024 14:46:00 0
TÜRK OCAKLARINDAN VALİ İHSAN SELİM BAYDAŞ

Va­li­lik ma­ka­mın­da Türk Ocak­la­rı yö­ne­tim ku­ru­lu­nu kabul eden Vali İhsan Selim Bay­daş ‘’Türk Kül­tü­rü­ne sahip çıkan köklü ku­ru­luş­lar­dan olan Türk Ocak­la­rı­nı öğ­ren­ci­lik yıl­la­rım­dan takip ede­rim. Çok dost­la­rım ve bü­yük­le­rim var. Rize’de de et­ki­li fa­ali­yet­le­ri­ni­zin ol­ma­sı­nı is­te­rim. Genç­le­ri ama bil­has­sa Üni­ver­si­te genç­li­ği­ni fa­ali­yet­le­ri­niz­le za­rar­lı et­ken­ler­den kur­ta­ra­bi­lir­si­niz. Va­li­lik ola­rak kül­tü­rel ça­lış­ma­la­rı­mız ola­cak.
Şubat ayın­da Rize’de dolgu ala­nın­da bir­çok ya­za­rın ka­tı­la­ca­ğı imza günü ve Kitap Fuarı et­kin­li­ği­miz ola­cak.
Tür­ki­ye 2.yüz­yı­lın­da 2053 ve 2071 he­def­le­ri­ni genç­le­ri­mi­ze öğ­ret­mek lazım’’ dedi.
Zi­ya­ret­te ko­nu­şan Türk Ocak­la­rı Şube Baş­ka­nı Turan Aslan Mer­can’’ Şu­be­miz­de ku­ru­lu­şu­mu­za ya­kı­şır bir­çok et­kin­li­ği­miz olu­yor.
Pan­de­mi sü­re­sin­de et­kin­lik­le­ri­mi­ze mec­bu­ren ara ve­rin­ce de­va­mı­nı henüz to­par­la­ya­ma­dık. Şu­be­miz­de ala­nın­da uzman bir­çok aka­de­mis­yen ve STK Baş­kan­la­rı ile söy­le­şi­le­ri­miz ol­muş­tur.
İmkan­la­rı­mız öl­çü­sün­de fa­ali­yet­le­ri­miz devam et­mek­te­dir. Ça­lış­ma­la­rı­mız­da ara­mız­dan ay­rı­lan ar­ka­daş­la­rı­mız için anma prog­ram­la­rı, çay ile il­gi­li ko­nu­lar gö­rü­şü­yo­ruz’’ dedi.
Va­li­lik­te­ki zi­ya­ret­te Baş­kan Turan Aslan Mer­can ile bir­lik­te Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­rin­den Pazar Zi­ra­at Fa­kül­te­si eski De­ka­nı Prof.​ Dr.​ Fatih Seyis, Ri­ze-Art­vin Tabip Odası Baş­ka­nı Doç.Dr. Kazım Şahin, Eği­tim­ci­ler İsmail Kılıç, Hü­se­yin Kör, Cey­hun Ka­len­der, Erkan Erdem ve Ga­ze­te­ci İsmet Kö­soğ­lu hazır bu­lun­du­lar.
         

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °