TÜRK ZABITASI 197 YAŞINDA

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Za­bı­ta Mü­dür­lü­ğü­nü zi­ya­ret ede­rek per­so­ne­lin "Za­bı­ta Haf­ta­sı'nı" teb­rik etti.

Güncel Haberler 13.09.2023 09:39:00 0
TÜRK ZABITASI 197 YAŞINDA

 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Za­bı­ta Teş­ki­la­tı­nın te­mel­le­ri­nin atıl­dı­ğı 1826 yılı esas alı­na­rak her yıl 1-7 Eylül ta­rih­le­ri ara­sın­da kut­la­nan Za­bı­ta Haf­ta­sı’nın 197. Ku­ru­luş yıl dö­nü­müy­le mü­na­se­be­tiy­le Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Za­bı­ta Mü­dür­lü­ğü­nü zi­ya­ret ede­rek per­so­ne­lin "Za­bı­ta Haf­ta­sı'nı" teb­rik etti.
 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ zi­ya­ret es­na­sın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da şu ifa­de­le­re yer verdi,
Türk- İslam dev­let teş­ki­lat­la­rın­da önem­li bir yeri olan za­bı­ta teş­ki­la­tı ku­rul­duk­la­rı za­man­dan iti­ba­ren şe­hir­de sağ­lık, esen­lik ve gü­ven­li­ğin ga­ran­ti­si ol­muş­lar­dır. Şehir ha­ya­tın­da dü­ze­ni­nin sağ­la­na­bil­me­si için ölçüm ve tar­tım, gü­ven­lik ve asa­yiş, de­ne­tim ve kont­rol me­ka­niz­ma­la­rın­dan taviz ve­ril­me­me­si ge­rek­mek­te­dir. Şehir ha­ya­tın­da dü­ze­nin sağ­lan­ma­sı için ge­rek­li tüm bu gö­rev­ler ise Za­bı­ta teş­ki­la­tı ta­ra­fın­dan yü­rü­tül­mek­te­dir.
Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ola­rak za­bı­ta­la­rı­mız il­çe­mi­zin huzur ve gü­ven­li­ği için dur­ma­dan ça­lış­mak­ta ve mesai gö­zet­mek­si­zin gö­rev­le­ri­ni en iyi şe­kil­de ifa etmek için ça­ba­la­mak­ta­dır­lar. Za­bı­ta mü­dür­lü­ğü­müz bütün per­so­ne­li ile va­tan­da­şın kar­şı­sın­da değil va­tan­da­şın ya­nın­da ve onun hiz­me­tin­de­dir. Bu geniş görev ta­nı­mı ve mev­cut im­kan­lar­la; Za­bı­ta­la­rı­mız bun­dan sonra da gö­re­vi­ni en iyi şe­kil­de ye­ri­ne ge­ti­re­cek­tir.
Za­bı­ta­la­rı­mı­zın bu üstün gay­ret­le­rin­den do­la­yı ken­di­le­ri­ne min­net duy­gu­la­rı­mı­zı tüm hem­şeh­ri­le­ri­miz adına su­nu­yor ve on­la­rın nez­din­de tüm za­bı­ta­la­rın Za­bı­ta Haf­ta­sı­nı kut­lar, Be­le­di­ye­mi­ze ve il­çe­mi­ze hiz­met etmiş tüm Za­bı­ta Emek­li­le­ri­ne hu­zur­lu bir yaşam, ara­mız­dan ay­rı­lan­la­ra ise Allah’tan rah­met di­le­rim.” dedi.
           Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: ZABITASI YAŞINDA
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °