Tarih: 25.03.2022 10:17

TÜRKİYE 3.SÜ HAFIZ ÜMMÜ SELEME ERDOĞAN, VALİ KEMAL ÇEBER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

    Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan her yıl Tür­ki­ye ge­ne­li Kur'an kurs­la­rı arası dü­zen­le­nen Ha­fız­lık Ya­rış­ma­sı’nın Tür­ki­ye Fi­na­li ya­pıl­dı. Rize ve Ka­ra­de­niz Bi­rin­ci­si olan Ümmü Se­le­me Er­do­ğan Tür­ki­ye 3. oldu.
Rize ve Ka­ra­de­niz Bölge Bi­rin­ci­si ola­rak Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­ni tem­si­len ya­rış­ma­ya ka­tı­lan ve Tür­ki­ye 3.’sü olan Ümmü Se­le­me Er­do­ğan Rize Va­li­si Kemal Çeber ta­ra­fın­dan ödül­len­di­ril­di.
    Ko­ro­na­vi­rüs ted­bir­le­ri kap­sa­mın­da çev­ri­mi­çi ger­çek­leş­ti­ri­len Tür­ki­ye Fi­na­lin­de, böl­ge­le­rin­de bi­rin­ci olan ha­fız­lar Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ği için ter döktü.
    Ko­mis­yon üye­le­ri­nin de­ğer­len­dir­me­si so­nu­cun­da, kız­lar ka­te­go­ri­sin­de ya­rış­ma­ya Ka­ra­de­niz Bölge bi­rin­ci­si ola­rak ka­tı­lan Gü­ney­su Or­ta­köy Köyü Kur’an Kursu öğ­ren­ci­si Hafız Ümmü Se­le­me Er­do­ğan Tür­ki­ye 3. oldu.
    Hafız Ümmü Se­le­me Er­do­ğan’ı ma­ka­mın­da kabul eden Vali Kemal Çeber, “Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Ha­fız­lık Ya­rış­ma­sı'nın Tür­ki­ye Fi­na­li­ne ka­tı­la­rak de­re­ce­ye giren Hafız Ümmü Se­le­me Er­do­ğan kar­de­şi­mi­zi teb­rik edi­yor, ye­tiş­me­sin­de emeği olan kıy­met­li aile­le­ri­ne ve ho­ca­la­rı­na te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
         

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —