TÜRKİYE ERDOĞAN'LA YOLA DEVAM DEDİ

14 Mayıs'ta ya­pı­lan Cum­hur­baş­ka­nı se­çi­min­de aday­la­rın salt ço­ğun­lu­ğu ala­ma­ma­sı (50+1) ne­de­niy­le Tür­ki­ye, yeni cum­hur­baş­ka­nı­nı be­lir­le­mek için tek­rar san­dık ba­şı­na gitti.

31.05.2023 09:15:00 0
TÜRKİYE ERDOĞAN

 Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Kül­li­ye­sin­de seçim so­nuç­la­rı­na iliş­kin açık­la­ma yaptı. Ko­nuş­ma­sı­na, “Biz Tür­ki­ye’yi çok se­vi­yo­ruz” di­ye­rek baş­la­yan Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, “Bugün kimse kay­bet­me­miş­tir, 85 mil­yo­nun ta­ma­mı ka­zan­mış­tır. Mil­le­ti­mi­zin bize ver­di­ği so­rum­lu­lu­ğun ge­re­ği ola­rak, kim­se­ye kır­gın, küs­kün, kız­gın, öf­ke­li de­ği­liz. Artık, seçim dö­ne­mi­ne dair tüm tar­tış­ma­la­rı ve çe­kiş­me­le­ri bir ke­na­ra bı­ra­ka­rak, millî he­def­le­ri­miz, millî ha­yal­le­ri­miz et­ra­fın­da bir­leş­me, bü­tün­leş­me vak­ti­dir” dedi.
 Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'ın 13. Cum­hur­baş­ka­nı se­çim­le­ri­ni ka­zan­ma­sı son­ra­sın­da Ça­ye­li mey­da­nın­da coş­ku­lu kut­la­ma­lar dü­zen­len­di.
 Ak Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak KA­RA­HAN sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Bugün ya­pı­lan se­çim­ler­de almış ol­du­ğu­muz % 83.2 oy oranı ile Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sn. Recep Tay­yip Er­do­ğan’a ver­miş ol­du­ğu ol­duk­ça yük­sek des­tek için bu eşsiz il­çe­yi bir­lik­te pay­laş­tı­ğı­mız Ça­ye­li­li hem­şe­ri­le­ri­min her bi­ri­ne ayrı ayrı canı gö­nül­den te­şek­kür ede­rim. Mev­lam siz­ler­den bin­ler­ce kez razı olsun. Ça­ye­li­li olmak bir ay­rı­ca­lık"  Bu güne en çok heves eden, belki de Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sn Recep Tay­yip Er­do­ğan ye­ni­den se­çil­me­si­ne en çok se­vi­necek olan sen ara­mız­da yok­ken her türlü se­vinç eksik Mus­ta­fa abim. Se­çi­min hemen son­ra­sın­da teş­ki­lat men­su­bu ar­ka­daş­la­rı­mız ile bir­lik­te 15.11.2022 ta­ri­hin­de elim bir kaza so­nu­cu kay­bet­ti­ği­miz Mus­ta­fa Kü­çük­sa­rı abi­mi­zi kabri ba­şın­da aile­si ile bir­lik­te zi­ya­ret ettik. Mev­lam Mus­ta­fa abi­mi­ze ve tüm öl­müş­le­ri­mi­ze rah­me­ti ile mu­ame­le ey­le­sin. Kabir zi­ya­re­ti son­ra­sı se­çim­de Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za ol­duk­ça yük­sek oran­da des­tek veren De­re­cik Köyü’müze te­şek­kür zi­ya­re­tin­de bu­lun­duk dedi.
          

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ERDOĞAN' DEVAM
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °