TÜRKİYE KAMU-SEN'DEN HAUNEDY'E ZİYARET

Trab­zon Sür­me­ne Ye­ni­ay’da bu­lu­nan Ha­unedy Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi­ni zi­ya­ret etti.

Güncel Haberler 15.01.2024 09:23:00 0
TÜRKİYE KAMU-SEN

 Tür­ki­ye Kamu Ça­lı­şan­la­rı Sen­di­ka­la­rı Kon­fe­de­ras­yo­nu (Ka­mu-Sen) Rize İl Baş­ka­nı ve Türk Eği­tim Sen Rize Şube Baş­ka­nı Murat Kö­se­oğ­lu ve Türk Eği­tim Sen Rize Şube Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cansu Altay, Trab­zon Sür­me­ne Ye­ni­ay’da bu­lu­nan Ha­unedy Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi­ni zi­ya­ret etti. Ka­mu-Sen Rize İl Baş­ka­nı Murat Kö­se­oğ­lu, Ha­unedy zi­ya­re­tin­de yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Ha­unedy’i ya­kın­dan takip et­tik­le­ri­ni, Türk Cum­hu­ri­yet­le­rin­den böl­ge­ye gelen mi­sa­fir­le­rin böl­ge­miz tu­riz­mi ve ge­lecek adına ümit ve­ri­ci ol­du­ğu­nu söy­le­di.
Kö­se­oğ­lu “Ha­unedy sos­yal medya ve medya pay­la­şım­la­rın­da gör­dü­ğü­müz, yur­ti­çin­den tüm il­le­ri­miz­den, Azer­bay­can, Kuzey Kıb­rıs Türk Cum­hu­ri­ye­ti, Öz­be­kis­tan, Türk­me­nis­tan, Ka­za­kis­tan, Kır­gı­zis­tan gibi Türk Dün­ya­sın­dan böl­ge­ye gelen kar­deş­le­ri­miz biz­le­ri son de­re­ce mutlu et­mek­te­dir.
Tu­rizm Trab­zon ve Rize’de, Uzun­göl ve Ayder ben­ze­ri ta­ri­hi ve doğal yer­le­ri zi­ya­ret için Or­ta­do­ğu’dan gelen mi­sa­fir­le­ri­miz­le 3 aya sı­kış­mış du­rum­da­dır. Or­ta­do­ğu Kör­fez ül­ke­le­rin­den gelen Arap mi­sa­fir­le­ri­mi­zin ya­nın­da böl­ge­mi­zi diğer tüm ül­ke­le­re ve özel­lik­le de Türk Dün­ya­sı­na da ta­nıt­ma­mız ge­rek­mek­te­dir. Ül­ke­mi­zin, böl­ge­mi­zin ta­ri­hi, doğal ve kül­tü­rel de­ğer­le­ri­nin Türk Dün­ya­mı­za ta­nı­tıl­ma­sı, dilde, fi­kir­de ve işte bir­lik düs­tu­ru­mu­zun en önem­li par­ça­la­rın­dan­dır. Böl­ge­miz­de tu­riz­min 12 aya ya­yıl­ma­sı ve böl­ge­mi­zin Türk Cum­hu­ri­yet­le­ri’ne de ta­nı­tıl­ma­sı ko­nu­sun­da gös­ter­dik­le­ri çaba do­la­yı­sı ile şah­sım ve Ka­mu-Sen Rize İl Baş­kan­lı­ğı ola­rak Ha­unedy sa­hip­le­ri Ali Rıza Kö­roğ­lu ve Ömer Sa­rı­ali­oğ­lu’na te­şek­kür edi­yo­ruz.” Dedi.
        Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE -' HAUNEDY' ZİYARET
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °