"Türkiye Tek Yürek"

Ortak TV-Radyo yayınında rekor bağış toplandı

Güncel Haberler 20.02.2023 10:40:00 0

 "Tür­ki­ye Tek Yürek" kam­pan­ya­sın­da top­la­nan bağış mik­ta­rı ola­rak 115 mil­yar 146 mil­yon 582 bin TL nakit yar­dım ya­pıl­dı­ğı açık­lan­dı. SMS yolu ile ya­pı­lan yar­dım mik­ta­rı ise 9 mil­yon 10 bin TL ola­rak açık­lan­dı.
 TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dı­şın­dan 213 te­le­viz­yon ka­na­lı ile 562 rad­yo­da ya­yın­la­nan kam­pan­ya­da, Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li dep­rem­ler­den et­ki­le­nen va­tan­daş­la­ra bağış top­la­mak için ortak canlı yayın yaptı.
Ül­ke­mi­zi yasa boğan dep­rem fe­la­ke­tin­de ya­ra­la­rı sar­mak için ül­ke­miz­de yayın yapan tüm te­le­viz­yon ka­nal­la­rı ve rad­yo­lar bir araya geldi. Başta Kah­ra­man­ma­raş ve Hatay olmak üzere Adı­ya­man, Ga­zi­an­tep, Adana, Os­ma­ni­ye, Ma­lat­ya, Di­yar­ba­kır, Şan­lı­ur­fa ve Kilis’i et­ki­le­yen dep­rem­le­rin yı­kı­cı so­nuç­la­rı­nı ya­şa­yan­lar için Ül­ke­mi­zin tek yürek ol­du­ğu canlı ya­yın­da, tüm ka­nal­lar­da aynı anda ek­ran­la­ra ge­ti­ril­di.
Nihat Ha­ti­poğ­lu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilı­ca­lı, Deniz Bay­ra­moğ­lu, Didem Ars­lan Yıl­maz mo­de­ra­tör­lü­ğün­de ya­pı­lan ortak ya­yın­da sanat, iş ve spor dün­ya­sı­nın önde gelen isim­le­ri ve hal­kı­mız dep­rem­ze­de­le­re des­tek oldu.
Kam­pan­ya­da top­la­nan bağış mik­ta­rı 115 mil­yar 146 mil­yon 528 bin lira ola­rak açık­lan­dı, yayın es­na­sın­da gön­de­ri­len SMS sa­yı­sı ise 9 mil­yon 10 bin adet açık­lan­dı.


Anahtar Kelimeler: "Türkiye Yürek"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °