UĞUR PAKYILDIZ ARTVİN DEFTERDARLIK MUHASEBE MÜDÜRÜ OLDU

Ça­ye­li İlçe Mal Mü­dü­rü ola­rak gö­re­ve baş­la­yan 7 yıl gibi bu gö­re­vi­ni ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de ifa ede­rek doğup bü­yü­dü­ğü mem­le­ke­ti Art­vin Def­ter­dar­lık Mu­ha­se­be Mü­dür­lü­ğü gö­re­vi­ne atan­dı.

Güncel Haberler 13.09.2023 09:39:00 0
UĞUR PAKYILDIZ ARTVİN DEFTERDARLIK MUHASEBE MÜDÜRÜ OLDU

 Ça­nak­ka­le Ge­li­bo­lu 2. Ko­lor­du Say­man­lık Mü­dü­rü ola­rak gö­re­vi­ni sür­dü­rür­ken, 06 Eylül 2017 ta­ri­hin­de Ça­ye­li İlçe Mal Mü­dü­rü ola­rak gö­re­ve baş­la­yan 7 yıl gibi bu gö­re­vi­ni ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de ifa ede­rek doğup bü­yü­dü­ğü mem­le­ke­ti Art­vin Def­ter­dar­lık Mu­ha­se­be Mü­dür­lü­ğü gö­re­vi­ne atan­dı.
 Mal­mü­dü­rü Pak­yıl­dız, Ça­ye­li beni, ben Ça­ye­li’ni çok sev­dim. 7 yıl gibi kısa sa­yıl­ma­ya­cak görev sü­rem­de gö­re­vi­min bana yük­le­di­ği so­rum­lu­luk bi­lin­ciy­le gö­re­vi­mi en iyi şe­kil­de ye­ri­ne ge­tir­me­nin gay­re­tiy­le ça­lış­tım, bu süre zar­fın­da bi­le­rek asla ama bil­me­ye­rek kır­dı­ğım veya üz­dü­ğüm hem­şe­rim olmuş ise hep­sin­den tek tek he­lal­lik is­ti­yo­rum. Benin hak­kım var ise her­ke­se helal olsun. Pak­yıl­dız, dev­le­ti­miz bize, biz­le­re ne görev ve­rir­se o va­zi­fe­yi la­yı­kıy­la ye­ri­ne ge­tir­me­nin azim ve ka­rar­lı­lı­ğıy­la ha­re­ket ettim, bun­dan böy­le­de et­me­ye de devam ede­ce­ğim. Yeni görev yerim doğup bü­yü­dü­ğüm, ha­va­sı­nı so­lu­du­ğum Art­vin olsa da benim gö­züm­de Ça­ye­li’nin her zaman yeri baş­ka­dır. Siz­le­ri se­vi­yor, Allah’a ema­net edi­yo­rum.
Uğur Pak­yıl­dız, du­ru­şu, ki­şi­li­ği, ça­lış­kan­lı­ğı, bil­gi­si, be­ce­ri­si, dev­le­ti­ne ve mil­le­ti­ne olan son­sun saygı ve sev­gi­si sa­ye­sin­de il­çe­miz de hemen her­ke­sin sev­gi­si­ni ka­za­nan eski mal­mü­dü­rü­mü­ze, doğup bü­yü­dü­ğü ata top­ra­ğın dada gö­re­vi­nin ken­di­si­ne yük­le­di­ği so­rum­lu­luk bi­lin­ci ve ça­lış­kan­lı­ğı sa­ye­sin­de en kısa sü­re­de mem­le­ke­ti Art­vin ’dede kısa sü­re­de çok se­vi­le­ce­ği­ne ina­nı­yo­rum. Üs­tün­de­ki so­rum­lu­lu­ğun ken­di­si­ne yük­le­di­ği azim ve ka­rar­lı­lık­la gö­re­vi­ni ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de ye­ri­ne ge­ti­re­ce­ğin­den zerre şüp­hem yok­tur.
Bu ve­si­le ile Uğur Pak­yıl­dız mü­dü­rü­me yeni görev inde üstün ba­şa­rı­lar diler, yo­lu­nun, bah­tı­nın açık ol­ma­sı­nı Yüce Allah’tan niyaz edi­yo­rum.
Sevg­le­rim­le…
  Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °