Vali Baydaş, Çayeli ve Madenli Belediyesini ziyaret etti

Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ve Ma­den­li Be­le­di­ye­si­ne zi­ya­ret ger­çek­leş­ti­re­rek ya­pı­lan ça­lış­ma­lar ve devam eden pro­je­ler hak­kın­da bil­gi­ler aldı.

Yerel Haberler 21.08.2024 09:51:00 0
Vali Baydaş, Çayeli ve Madenli Belediyesini ziyaret etti

 Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­ne zi­ya­ret ger­çek­leş­ti­re­rek Baş­kan İsmail Hakkı Çift­çi ile bir araya ge­le­rek bir süre soh­bet etti. Zi­ya­ret­te Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi ta­ra­fın­dan ça­lış­ma­lar ve pro­je­ler hak­kın­da bil­gi­ler ak­ta­rıl­dı. Zi­ya­ret so­nun­da Baş­kan Çift­çi Rize Va­li­si Bay­daş'a he­di­ye tak­di­min­de bu­lun­du. Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş ger­çek­leş­tir­di­ği zi­ya­ret­ler kap­sa­mın­da Ma­den­li’ye ge­le­rek be­le­di­ye­yi zi­ya­ret etti. Zi­ya­re­tin­de Ma­den­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ça­lış­kan Rize Va­li­si­ni kar­şı­la­ya­rak ma­ka­mın­da mi­sa­fir etti.
Rize Va­li­si Bay­daş’a eşlik eden­ler ara­sın­da İlçe kay­ma­ka­mı, Ça­ye­li be­le­di­ye baş­ka­nı, mec­lis üye­le­ri ve diğer pro­to­kol yer aldı. Baş­kan Ça­lış­kan, Rize Va­li­si Bay­daş’a zi­ya­re­tin­den ötürü te­şek­kür­le­ri­ni ile­te­rek bel­de­de­ki ça­lış­ma­lar ve iş­le­yiş hak­kın­da kısa bri­fing verdi.            Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °