VALİ BAYDAŞ'DAN ÇAYKUR PAKETLEME VE ÇAYKUR EKSTRAKT FABRİKALARINA ZİYARET

Rize Va­li­si Bay­daş ve Çay­kur Genel Mü­dü­rü Alim, Çay­kur 100 Yıl Pa­zar­la­ma Üre­tim Bölge Mü­dür­lü­ğü Çay Pa­ket­le­me Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Ömer Bolat ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı­lar.

Güncel Haberler 10.10.2023 08:56:00 0
VALİ BAYDAŞ

 Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Rize OSB top­lan­tı­sı ön­ce­sin­de, İyi­de­re il­çe­sin­de bu­lu­nan, Çay­kur 100 Yıl Çay Pa­ket­le­me Fab­ri­ka­sı­nı, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim' le ge­ze­rek, kuru çay pa­ket­le­ri­nin dolum ve am­ba­laj, sev­ki­yat gibi bi­rim­le­rin­de­ki iş­lem­le­ri ye­rin­de bir­lik­te in­ce­le­di­ler. Rize Va­li­si Bay­daş ve Çay­kur Genel Mü­dü­rü Alim, Çay­kur 100 Yıl Pa­zar­la­ma Üre­tim Bölge Mü­dür­lü­ğü Çay Pa­ket­le­me Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Ömer Bolat ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı­lar. Bu­ra­da­ki in­ce­le­me­le­re, İyi­de­re Kay­ma­ka­mı Eray Gür­soy, Çay­kur Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı Zeki Ka­ra­oğ­lu, Er­dinç Ha­ti­noğ­lu'da eşlik et­ti­ler.
 Vali Bay­daş' a Çay­kur Genel Mü­dü­rü Alim ta­ra­fın­dan, 24 saat üre­tim yapan İyi­de­re Çay­kur çay pa­ket­le­me fab­ri­ka­sın­da­ki ça­lış­ma­lar­la il­gi­li de­tay­lı bil­gi­ler ak­ta­rıl­dı.
Bu zi­ya­re­tin ar­dın­dan, Rize Kal­kan­de­re OSB Sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ri­len Ekim ayı yö­ne­tim ku­ru­lu top­lan­tı­sı­na; Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu, Kal­kan­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kenan Yıl­dı­rım, OSB Mü­dü­rü Hasan Günal, Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Mec­lis Baş­ka­nı Ahmet Arif Mete, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı, İyi­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Saf­fet Mete ve Kurum Avu­ka­tı Şahin Ku­koğ­lu ka­tıl­dı.
Bu­ra­da­ki top­lan­tı­da, fa­ali­yet gös­te­ren fab­ri­ka­lar, or­ga­ni­ze sa­na­yi böl­ge­si­nin son du­ru­mu ve ya­pı­lan plan­la­ma­lar gö­rü­şü­le­rek fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du.
Vali Bay­daş, top­lan­tı­nın ar­dın­dan OSB’de fa­ali­yet­te bu­lu­nan Rize Ekst­rakt Fab­ri­ka­sın­da in­ce­le­me­de bu­lu­na­rak Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’den bil­gi­ler aldı. Zi­ya­ret­le­ri­ne Metal Tek­nik ile davam eden Vali Bay­daş, fab­ri­ka­yı ge­ze­rek üre­tim hak­kın­da yet­ki­li­ler­den bilgi aldı.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °