Vali Çeber, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a Ziyaret Etti

Vali Çeber, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a Ziyaret Etti

Güncel Haberler 20.07.2022 10:15:00 0
Vali Çeber, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a Ziyaret Etti

    Rize Va­li­si Kemal Çeber, Çay­kur Ri­zes­por Meh­met Cen­giz Sos­yal Te­sis­le­ri­ni zi­ya­ret ede­rek Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len İbra­him Tur­gut, yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ve tek­nik he­yet­le bir araya geldi.
    Zi­ya­ret­te Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut ta­ra­fın­dan Vali Çeber’e üze­rin­de ismi ya­zı­lı Çay­kur Ri­zes­por yeni sezon for­ma­sı ve at­kı­sı he­di­ye edil­di.
    Vali Çeber, Çay­kur Ri­zes­por’u her zaman des­tek­le­dik­le­ri­ni ifade ede­rek, “İlleri sem­bo­li­ze eden bazı önem­li de­ğer­ler var­dır. İlimiz için bu önem­li de­ğer­ler­den bir ta­ne­si­de Ri­zes­por’dur.
    Çeber, Baş­kan­lık gö­re­vi­ne se­çi­len İbra­him Tur­gut bey ve be­ra­be­rin­de ki ekip Ri­zes­por’un yeni se­zon­da güzel bir ba­şa­rı elde et­me­si için ciddi gay­ret gös­ter­mek­te­ler. Bu doğ­rul­tu­da ken­di­le­ri­ni yap­mış ol­duk­la­rı ça­lış­ma­lar­dan ötürü teb­rik edi­yor, Çay­kur Ri­zes­por’umuza yeni se­zon­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum “ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
        

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °