Vali Çeber, Huzurevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Rize Va­li­si Kemal Çeber, Rize Mer­kez Pek­mez­li Kö­yün­de ya­pı­mı devam eden Hu­zu­re­vi, Yaşlı ve Bakım Re­ha­bi­li­tas­yon Mer­ke­zi in­şa­atın­da in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du.

Yerel Haberler 15.11.2022 09:06:00 0
Vali Çeber, Huzurevi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

    Vali Çeber ve be­ra­be­rin­de­ki heyet, 11.01.2022 ta­ri­hin­de pro­to­ko­lü im­za­la­na­rak ya­pı­mı­na baş­la­nan 100 ki­şi­lik ko­nak­la­ma ka­pa­si­te­si­ne sahip ola­cak olan yeni hu­zu­re­vi in­şa­atı­nı ge­ze­rek il­gi­li­ler­den ça­lış­ma­la­rın son du­ru­mu hak­kın­da bil­gi­ler aldı.
    Vali Çeber, in­ce­le­me­ler esnasında yap­tı­ğı açık­la­ma­da yaş­lı­la­rı­mı­za sahip çık­ma­nın top­lum­sal bir görev ol­du­ğu­nu söyleyerek,” Yeni hu­zu­re­vi bi­na­mı­zın in­şa­atı ta­mam­lan­dı­ğın­da, yaş­lı­la­rı­mız her açı­dan mo­dern ve çok geniş im­kan­la­ra sahip bir alan ola­cak dedi.
    Çeber, Hu­zu­re­vi sa­kin­le­ri­mi­zin mut­lu­lu­ğu, kon­fo­ru, ra­ha­tı ve mem­nu­ni­yet­le­ri bizim için en bi­rin­ci ön­ce­lik­tir. On­la­rın huzur bu­la­ca­ğı bu ev­ler­de her türlü ih­ti­yaç­la­rı­nı temin edecek şart­la­rın ger­çek­leş­ti­ril­me­si için ça­lış­mak­ta­yız. Yaş­lı­la­rı­mız bizim kı­dem­li­le­ri­miz, baş ta­cı­mız­dır. Bu ve­si­le ile bu pro­je­nin ha­ya­ta geç­me­sin­de emeği geçen başta ha­yır­se­ver işa­da­mı­mız Rize Eski Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ka­dir Kart bey olmak üzere her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    Vali Çeber’e in­ce­le­me­ler es­na­sın­da; İl Özel İdare Genel Sek­re­te­ri Ümit Hü­se­yin Sarı, Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler İl Mü­dü­rü İdris Al­tun­taş, Çevre, Şe­hir­ci­lik ve İklim De­ği­şik­li­ği İl Mü­dü­rü Ali Ser­kan Savaş, Ka­ra­yol­la­rı Rize 103. Şube Mü­dü­rü Ercan Çiçek, Zafer Kart ve il­gi­li­ler eşlik et­ti­ler.                   

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °