Vali Çeber, İZDES Heyetini Kabul Etti

Vali Çeber, İZDES Heyetini Kabul Etti

ili­mi­ze gelen Mül­ki­ye Baş­mü­fet­ti­şi Vali Ahmet Deniz Baş­kan­lı­ğın­da ki heyet Rize Va­li­si Kemal Çeber’i zi­ya­ret etti.

    Kamu hiz­met­le­ri­nin ka­li­te­li, hızlı, ve­rim­li ve eko­no­mik bir şe­kil­de su­nul­ma­sı, yö­ne­tim­de ka­tı­lı­mın sağ­lan­ma­sı, bü­rok­ra­tik süreç ve iş­lem­le­rin azal­tı­la­rak va­tan­daş mem­nu­ni­ye­ti­ni esas alan yö­ne­tim an­la­yı­şı­nın or­ta­ya ko­nul­ma­sı amacı ile İçiş­le­ri Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan baş­la­tı­lan İzleme ve De­ğer­len­dir­me Sis­te­mi Pro­je­si kap­sa­mın­da ili­mi­ze gelen Mül­ki­ye Baş­mü­fet­ti­şi Vali Ahmet Deniz Baş­kan­lı­ğın­da ki heyet Rize Va­li­si Kemal Çeber’i zi­ya­ret etti.
    Va­li­lik Ma­ka­mın­da ger­çek­leş­ti­ri­len zi­ya­ret­te bir süre kar­şı­lık­lı soh­bet edil­di.
    Mül­ki­ye Baş­mü­fet­ti­şi Vali Deniz, mi­sa­fir­per­ver­li­ğin­den do­la­yı Vali Çeber’e te­şek­kür ede­rek, İzleme De­ğer­len­dir­me Sis­te­mi (İZDES)’in ça­lış­ma­la­rıy­la il­gi­li bilgi ak­tar­dı. Vali Çeber, Vali Deniz’i Rize’de gör­mek­ten do­la­yı mut­lu­luk duy­du­ğu­nu be­lir­te­rek, İZDES Pro­je­si çer­çe­ve­sin­de Rize’de ya­pı­la­cak­la­rı top­lan­tı ve ça­lış­ma­la­rın ili­miz adına ve­rim­li geç­me­si te­men­ni­sin­de bu­lun­du.