VALİ ÇEBER, KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ço­cuk­la­rı çok sev­di­ği ve Ço­cuk­la­rın ve öğ­ren­ci­le­rin bir çok et­kin­lik­le­ri­ne ka­tı­lan, Rize Va­li­si Kemal Çeber 'e öğ­ren­ci­ler sevgi gös­te­ri­sin­de bu­lun­du­lar. Bir­lik­te bol bol fo­toğ­raf çek­tir­di­ler.

Güncel Haberler 8.06.2023 09:51:00 0
VALİ ÇEBER, KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 Rize Boğaz Or­ta­oku­lun­da ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da at­ma­ca­la­rıy­la bir araya gel­mek­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren Vali Kemal Çeber, mes­le­ki ola­rak tec­rü­be­le­ri­ni pay­la­şa­rak çe­şit­li tav­si­ye­ler­de bu­lun­du.
Öğ­ren­ci­le­re mes­lek se­çi­mi ko­nu­sun­da tav­si­ye­ler­de bu­lu­nan Vali Çeber, ki­şi­le­rin mutlu ola­cak­la­rı mes­lek­le­ri seç­me­le­ri ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.
Öğ­ren­ci­le­re ha­ya­ta dair tav­si­ye­ler­de bu­lu­nan Vali Çeber, ça­lış­ma­nın ve ba­şa­rı­lı ol­ma­nın öne­mi­ne de­ği­ne­rek, iyi yer­le­re gel­miş ki­şi­le­rin ha­yat­la­rı­nın mü­ca­de­le ile dolu ol­du­ğu­na dik­kat çekti.
Ba­şa­rı­nın te­sa­düf ol­ma­dı­ğı­nı, önem­li bir gay­ret ve çaba ge­rek­tir­di­ği­ni dile ge­tir­di.
Öğ­ren­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ce­vap­la­yan Vali ÇEBER, "İlgi duy­du­ğu­nuz alan ile il­gi­li bol bol oku­yun, bilgi sa­hi­bi ol­ma­ya ça­lı­şın. Ala­nın du­ayen­le­rin­ce ya­zıl­mış ki­tap­la­rı, ya­pıl­mış söy­le­şi­le­ri ka­çır­ma­yın.
Ya­ban­cı ya­zar­la­rı da oku­ya­rak gün­ce­li takip et­me­yi unut­ma­yın! Tav­si­ye­le­rin­de bu­lu­na­rak ülke ola­rak genç­ler­den çok büyük bek­len­ti­le­ri­nin ol­du­ğu­nu bunun için­de genç­le­rin ya­pa­cak­la­rı ça­lış­ma­la­rı çok önem­se­dik­le­ri­ni” ifade etti.
Söy­le­şi prog­ra­mı­nın so­nun­da 5-E sı­nı­fı öğ­ren­ci­si Ber­kay Efe Köse kendi yaz­dı­ğı “Uy­ku­ya Da­lar­ken” ki­ta­bı­nı Vali Çeber’e tak­dim etti. Vali Çeber, ken­di­si­ni teb­rik ede­rek, he­di­ye­sin­den do­la­yı te­şek­kür etti.
Vali Çeber, bölge ve grup maç­la­rın­dan 1. çı­ka­rak ilk 8’e kalan ve Kı­rık­ka­le’deki Tür­ki­ye fi­nal­le­ri­ne giden Boğaz Or­ta­oku­lu Yıl­dız Kız Vo­ley­bol Ta­kı­mı­nı teb­rik ede­rek ba­şa­rı­lar di­le­di.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °