Vali Çeber ve Rize Belediye Başkan Metin Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Günlerini Kutladı

Rize Va­li­si Kemal Çeber, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ile be­ra­ber “19 Ekim Muh­tar­lar Günü” do­la­yı­sıy­la Rize mer­kez köy ve ma­hal­le muh­tar­la­rıy­la bir araya geldi.

Yerel Haberler 25.10.2022 09:33:00 0
Vali Çeber ve Rize Belediye Başkan Metin Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Günlerini Kutladı

    Rize Va­li­li­ği ve Rize Be­le­di­ye­si'nin beraber ger­çek­le­ştirdiği prog­ra­ma Rize Va­li­si Kemal Çeber ve Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin’in yanı sıra, Vali Yar­dım­cı­sı Gül­ha­ni Ozan Sarı, İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin Gök­du­man, İl Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Ali Gün­gör, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu Baş­kan Ve­ki­li Sadık Yurt­ver­mez, Mer­kez Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı İrfan Kaya, Rize Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Recep Sakal, Rize Mer­kez köy ve ma­hal­le muh­tar­la­rı, kurum mü­dür­le­ri ve amir­ler ka­tıl­dılar.
    Vali Çeber, ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da 19 Ekim Muh­tar­lar Günü do­la­yı­sıy­la muh­tar­lar­la bir araya gel­mek­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti belirterek, “Hem dev­le­ti hem de aynı anda halkı tem­sil eden bu gü­zi­de kurum as­lın­da bütün dün­ya­ya da örnek bir tem­sil ma­ka­mı­dır. Dev­le­tin halk­la en sıcak temas nok­ta­sı olan muh­tar­la­rı­mız dev­le­tin güler yüzü ve şef­kat eli­dir. Hal­kın yö­ne­ti­me ka­tı­lı­mı­nın en önem­li ara­cı­dır. Gerek ma­hal­le­sin­de ge­rek­se kö­yün­de biz­le­rin gözü ve ku­la­ğı­dır.
    Va­tan­daş­la­rı­mı­zın istek, sorun ve ta­lep­le­ri­ni ilk etap­ta ulaş­tır­dı­ğı kişi genel ola­rak muh­tar­la­rı­mız­dır. Do­la­yı­sıy­la siz­ler, biz­le­re as­lın­da kö­yü­nüz ve ma­hal­le­niz adına ta­lep­te bu­lu­nur­ken va­tan­daş­la­rı­mı­zın istek ve di­lek­le­ri­ni ile­ti­yor­su­nuz. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın da de­di­ği gibi "Siz­ler­le be­ra­ber yol yü­rü­dü­ğüm için şans­lı­yım."
    İli­mi­zi daha güzel nok­ta­la­ra gö­tür­me adına siz­ler­le bir­lik­te in­şal­lah çok daha güzel şey­le­re imza ata­ca­ğız.
    Siz­le­re ka­pı­mız her daim açık­tır” şeklinde konuştu
          

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °