VALİ V. SARI'DAN FINDIKLI KAMP EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET

Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız'dan bil­gi­ler aldı.

Güncel Haberler 15.08.2023 09:02:00 0
VALİ V. SARI

 Rize Vali V. Gül­ha­ni Ozan Sarı, Fın­dık­lı Genç­lik Kampı'nı zi­ya­ret ede­rek Li­mit­less Ma­kers prog­ra­mı kap­sa­mın­da 23 fark­lı ilden gelen 64 öğ­ren­ci ile bir araya geldi. Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız'dan bil­gi­ler aldı.
 T.C Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı Sos­yal İliş­ki­ler ve İle­ti­şim Da­ire­si Baş­kan­lı­ğı Proje Ge­liş­tir­me ve Uy­gu­la­ma Şube Mü­dür­lü­ğün­ce ha­zır­la­nan “Li­mit­less Ma­kers (Sınır Ta­nı­ma­yan Çö­züm­ler)” Prog­ra­mı, Tür­ki­ye’deki or­ta­öğ­re­tim ku­rum­la­rın­da öğ­re­nim gören, proje yap­ma­ya is­tek­li öğ­ren­ci­le­re Aka­de­mik Gi­ri­şim­ci­lik ala­nın­da eği­tim­ler ver­me­yi amaç­la­yan ve in­san­lık ya­ra­rı­na olan tek­no­lo­ji üre­tim ba­sa­mak­la­rı­nı, öğ­ren­ci­le­rin kav­ra­ma­sı­nı sağ­la­mak için ta­sar­lan­mış dört haf­ta­lık bir yaz prog­ra­mı ola­rak devam edi­yor. Rize Vali V. Gül­ha­ni Ozan Sarı’nın kamp mer­ke­zin­de ki on­lar­ca öğ­ren­ci­yi, din­le­ye­rek, öğ­ren­ci­ler­le soh­bet et­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ifade etti.
Kamp­ta­ki öğ­ren­ci­ler Rize Vali V. Gül­ha­ni Ozan Sarı’nın zi­ya­re­tin­den se­vinç ve mut­lu­luk duy­duk­la­rı­nı dile ge­tir­di­ler.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: . ' FINDIKLI EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °