VAN KAHVALTISINDA ÇAYLAR ÇAYKUR'DAN

Van’daki Dünya Kah­val­tı Günü or­ga­ni­zas­yo­nu­na ÇAY­KUR Bayi Satış Mü­dür­le­ri, saha ekibi ve satış kısım mü­dür­le­ri bütün ekip ola­rak ka­tı­lım sağ­la­dı.

Güncel Haberler 13.06.2023 09:41:00 0
VAN KAHVALTISINDA ÇAYLAR ÇAYKUR

 Dün­ya­da­ki en zen­gin ka­la­ba­lık kah­val­tı sof­ra­sı ola­rak bi­li­nen ve Gu­in­ness Re­kor­lar Ki­ta­bı'na giren Van Kah­val­tı­sı, Van Va­li­li­ği, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ve Van Ti­ca­ret Odası ön­cü­lü­ğün­de Dünya Kah­val­tı Gü­nü­nün bu yıl 4'ün­cü­sü Van Ka­le­sin­de­ki eski Van evi önün­de dü­zen­len­di.
 Or­ga­ni­zas­yon çok güzel geçti. Ta­ri­hi Van Ka­le­si al­tın­da ya­pı­lan Kah­val­tı or­ga­ni­zas­yo­nun­dan sonra, Ed­re­mit Be­le­di­ye Baş­ka­nı­nın gös­ter­di­ği Ed­re­mit sa­hi­lin­de Kent Mey­da­nı­na ÇAY­KUR ge­zi­ci rek­lam Tırı çe­kil­di. Bu­ra­da yöre hal­kı­nın ya­nın­da yerli ya­ban­cı tu­rist­le­re ÇAY­KUR çayı ikram edil­di­ği be­lir­til­di.
Er­zu­rum ÇAY­KUR Bölge Mü­dü­rü Yakup Öz­türk prog­ram hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Genel Mü­dü­rü­müz Yusuf Ziya Alim beyin bil­gi­si da­hi­lin­de ÇAY­KUR’u Van mut­fa­ğın­da en güzel şe­kil­de tem­sil ettik. Bin­ler­ce ka­tı­lım­cı­ya ÇAY­KUR çayı ik­ra­mın­da bu­lun­duk ve çok be­ğe­ni ka­za­na­rak ilgi gör­dük. Türk Bay­rak­la­rı al­tın­da yö­re­sel mü­zik­ler eş­li­ğin­de or­ta­mı şen­len­dir­dik. Al­kış­lar­la saat 20.00'da or­ga­ni­zas­yo­nu bi­tir­dik. Bu prog­ra­mın te­şek­kü­lü­mü­zün ve ürün­le­ri­mi­zin ta­nı­tı­mı­na çok büyük katkı sağ­la­dı­ğı­nı söy­le­ye­bi­li­rim. 4.​Van Dünya Kah­val­tı Gü­nü­ne Van Ti­ca­ret Odası Baş­kan­lı­ğı­nın da­ve­ti üze­ri­ne ÇAY­KUR Ge­zi­ci Rek­lam Tı­rı­mız ile ka­tı­lım sağ­la­dık. Bu­ra­da tüm ka­tı­lım­cı­la­ra ÇAY­KUR’un bir­bi­rin­den lez­zet­li ve keyif ve­ri­ci çay­la­rın­dan ikram ettik. Daha sonra bölge in­sa­nın ya­nın­da yerli ve ya­ban­cı tu­rist­le­rin de vakit ge­çir­di­ği Van Ed­re­mit sa­hi­li Kent Mey­da­nın­da va­tan­daş­la­ra çay ik­ra­mın­da bu­lu­nul­duk. ÇAY­KUR’un et­kin­lik­te yer al­ma­sı bölge de mem­nu­ni­yet­le kar­şı­lan­dı’’ dedi.
                  

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KAHVALTISINDA ÇAYLAR ÇAYKUR'
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °