“YARALARI SARIYORUZ”

AKES-DER yö­ne­ti­mi Su­ri­ye İdlip’te ya­ra­la­rı sar­mak için ha­re­ke­te geçti. Genel Baş­kan Hasan Kan­sı­zoğ­lu ta­ra­fın­dan Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Faik Öztok İdlip’e in­sa­ni yar­dım mal­ze­me­si gö­tür­dü.

Güncel Haberler 23.03.2022 10:25:00 0
“YARALARI SARIYORUZ”

AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu;
“YARALARI SARIYORUZ”

Ana­do­lu Kül­tür Eği­tim Spor Yar­dım­laş­ma Der­ne­ği (AKES-DER) örnek ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor. AKES-DER yö­ne­ti­mi Su­ri­ye İdlip’te ya­ra­la­rı sar­mak için ha­re­ke­te geçti.
    Genel Baş­kan Hasan Kan­sı­zoğ­lu ta­ra­fın­dan Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Faik Öztok İdlip’e in­sa­ni yar­dım mal­ze­me­si gö­tür­mek için gö­rev­len­di­ril­di. Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Öztok gö­tür­dü­ğü in­sa­ni yar­dım mal­ze­me­le­ri­ni (gı­da-bat­ta­ni­ye) tes­pi­ti ya­pı­lan aile­le­re kendi el­le­riy­le tes­lim etti.
    AKES­DER Genel Baş­ka­nı Hasan Kan­sı­zoğ­lu ko­nuy­la il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Der­nek ola­rak her zaman maz­lum­la­rın ve ih­ti­yaç sa­hi­bi ki­şi­le­rin ya­nın­da ol­duk­la­rı­nı kay­de­den Kan­sı­zoğ­lu, “AKES-DER ola­rak her zaman ol­du­ğu gibi yine maz­lu­ma kol kanat açtık. Ya­ra­la­rı­nı hep be­ra­ber sar­ma­ya gay­ret gös­ter­dik.
    Ve­si­le olan­dan, emek ve­ren­den Rab­bim razı olsun. Ça­lış­ma­la­rı­mız aynı sa­mi­mi­yet­le devam edecek” dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Anahtar Kelimeler: “YARALARI SARIYORUZ”
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °