YAZ KUR'AN KURSLARI SONA ERDİ

YAZ KUR

Kurs­la­rın ta­mam­lan­ma­sı se­be­biy­le Gen­lik ve Spor İlçe Mü­dür­lü­ğü Spor Sa­lo­nu’nda veda prog­ra­mı dü­zen­len­di.

 Ça­ye­li İlçe Müf­tü­lü­ğün­ce açı­lan ve on­lar­ca ço­cu­ğun Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bil­gi­ler ve siyer eği­ti­mi al­dı­ğı, bu­nun­la bir­lik­te milli ve ma­ne­vi de­ğer­ler­le bu­luş­tu­ğu Yaz Kur'an Kurs­la­rı ta­mam­lan­dı.
 Prog­ra­ma Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih De­mi­rel, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İbra­him Hakkı Çift­çi, Rize İl Müf­tü­sü Sayın Naci Çak­mak­çı, Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dü­rü Sayın Mu­ham­met Yıl­dız, Ça­ye­li İlçe Müf­tü­sü Sayın Ali Fuat Bay­can ve çok sa­yı­da öğ­ren­ci ve­li­le­riy­le be­ra­ber ka­tıl­dı.
 Prog­ra­mın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan Ça­ye­li İlçe Müf­tü­sü Bay­can; Yaz Kur’an Kurs­la­rın öne­mi­ne de­ği­ne­rek “ Ço­cuk­la­rı­mız bizim ge­le­ce­ği­miz­dir.
Yav­ru­la­rı­mız geç­miş de ol­du­ğu gibi gü­nü­müz­de de dini bil­gi­le­ri­nin ne­re­dey­se ta­ma­mı­nı Yaz Kur’an Kurs­la­rın­da öğ­ren­mek­te­dir.
Bu se­bep­le biz­le­re ho­ca­la­rı­mı­za ve ve­li­le­re büyük so­rum­lu­luk düş­mek­te­dir.
2023 yılı Yaz Kur’an Kurs­la­rı dö­ne­min­de hiz­met veren de­ğer­li ho­ca­la­rı­mı­za, yav­ru­la­rı­nı biz­le­re ema­net eden de­ğer­li ve­li­le­ri­mi­ze te­şek­kür­le­ri­mi su­nu­yo­rum.” di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.
Yaz Kur’an Kurs­la­rı­na ver­dik­le­ri des­tek­ler­den do­la­yı Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ta­ra­fın­dan Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı Çift­çi’ye ve Genç­lik Spor İlçe Mü­dü­rü Sayın Mu­ham­met Yıl­dız’a pla­ket he­di­ye edil­di.
Prog­ram, Ça­ye­li İlçe Müf­tü­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Yaz Kur’an Kurs­la­rı Bilgi Ya­rış­ma­sın­da ve Yaz Kur’an Kurs­la­rı ara­sın­da dü­zen­le­nen fut­bol tur­nu­va­sın­da de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­re ve ta­kım­la­ra ödül­le­ri ve­ri­le­rek son buldu.
     Ha­ber-Fo­to: Ab­dul­lah YAH­YA­OĞ­LU