YENİDEN REFAH PARTİSİRİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ, GERÇEKLEŞTİRİLEN 2. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE AÇIKLAMASINDA BULUNDU

Aynı amaç ve aynı hedef için yur­dun her ye­rin­den koşup gelen on bin­ler­le bir araya gel­dik.

Güncel Haberler 17.11.2022 09:38:00 0
YENİDEN REFAH PARTİSİRİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ, GERÇEKLEŞTİRİLEN 2. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE AÇIKLAMASINDA BULUNDU

    6 Kasım 2022 Pazar günü Türk Si­ya­si ta­ri­hi ve Milli Görüş ta­ri­hi açı­sın­dan çok önem­li bir gü­nün­de Ye­ni­den Refah Par­ti­mi­zin 2. Ola­ğan Büyük Kong­re­si­ni Tür­ki­ye’nin en büyük Sa­lon­la­rın­dan biri olan An­ka­ra Arena Spor Sa­lo­nun­da içe­ri­si ve dı­şa­rı tık­lım tık­lım dolu adeta Mah­şe­ri bir ka­la­ba­lık­la yak­la­şık 65.000 ki­şi­nin ka­tı­lı­mıy­la si­ya­si ta­ri­hi­miz­de eşine ben­ze­ri­ne rast­lan­ma­ya­cak şe­kil­de ger­çek­leş­tir­dik. Aynı amaç ve aynı hedef için yur­dun her ye­rin­den koşup gelen on bin­ler­le bir araya gel­dik.

    Muh­te­rem Genel Baş­ka­nı­mız Dr. Fatih Er­ba­kan bu­ra­da yap­mış ol­du­ğu ta­ri­hi ko­nuş­ma­sın­da, ül­ke­mi­zin ve Islam ale­mi­nin için­de bu­lun­du­ğu yıl­lar­dan beri çö­zü­me ka­vuş­tu­ru­la­ma­mış bir çok so­ru­nu ‘Eko­no­mi­den, is­tih­da­ma, genç­le­ri­mi­zin so­run­la­rı­nı, Milli Eği­tim, ulus­lar arası iliş­ki­ler ve dış po­li­ti­ka­lar­la il­gi­li so­run­la­rı­mı­zı, hukuk ada­let ala­nın­da, ya­ban­cı­lar göç po­li­ti­ka­la­rıy­la il­gi­li so­run­la­rı­mı­zı, pay­la­şım­da ve yö­ne­tim­de ada­let, yol­suz­luk­lar­la mü­ca­de­le, ahlak ve ma­ne­vi kal­kın­ma ile il­gi­li so­run­la­rı­mı­zı, emek­li­le­ri­miz, atan­ma­mış öğ­ret­men­le­ri­miz ve sağ­lık ala­nıy­la il­gi­li so­run­la­rı­mı­zı, polis jan­dar­ma ve bek­çi­le­ri­miz ve en­gel­li­ler­le il­gi­li so­run­la­rı­mı­zı, Doğu ve Gü­ney­do­ğu Böl­ge­sin­de­ki so­run­la­rı­mı­zı’ dile ge­tir­miş ve bu so­run­la­rın nasıl çö­zü­me ka­vuş­tu­ru­la­ca­ğı­nı is­pat­la­rıy­la or­ta­ya ko­ya­rak. Milli Görüş ha­re­ke­ti­nin tar­tış­ma­sız li­de­ri ol­du­ğu­nu tüm dün­ya­ya is­pat­la­mış­tır.
    Er­ba­kan Ho­ca­mı­zın ve­fa­tı son­ra­sın­da ya­şa­nan ge­liş­me­ler ne­ti­ce­sin­de or­ta­ya çıkan Milli Gö­rü­şün tem­sil so­ru­nu bun­dan 4 yıl önce 23 Kasım 2018 de Ye­ni­den Refah Par­ti­mi­zin ku­rul­ma­sıy­la sona er­miş­tir.
Ku­ru­lu­şu­muz­dan iti­ba­ren geçen 4 sene için­de par­ti­miz;
    Se­çim­le­re girme ye­ter­li­li­ği­nin 1 se­ne­den az bir sü­re­de elde edil­me­si, 1. Ola­ğan Kong­re­mi­zin, aynen bugün bu­ra­da ol­du­ğu gibi, mah­şe­ri bir ka­la­ba­lık­la, yak­la­şık 50.000 ki­şi­nin ka­tı­lı­mıy­la si­ya­si ta­ri­hi­miz­de eşine ben­ze­ri­ne rast­lan­ma­ya­cak şe­kil­de icra edil­me­si, 300.000 resmi üye kay­de­dil­me­si, 81 il ve 900’den fazla il­çe­miz­de teş­ki­lat­la­rı­mı­zın ku­ru­lup kong­re sü­reç­le­ri­nin büyük ka­la­ba­lık­lar­la icra edil­me­si, 100 bin san­dık baş­mü­şa­hi­ti­mi­zin be­lir­len­me­si, tüm il­le­ri­miz­de hanım ve genç­lik teş­ki­lat­la­rı­mı­zın ku­rul­ma­sı, bin­ler­ce köy ve ma­hal­le teş­ki­la­tı­mı­zın ku­rul­ma­sı gibi sa­yı­sız bir­çok ba­şa­rı­ya imza attık El­ham­du­lil­lah… Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak biz bu nok­ta­ya medya rüz­ga­rıy­la, ik­ti­dar gü­cüy­le, ha­zi­ne yar­dı­mı ala­rak veya dış güç­le­rin des­te­ğiy­le gel­me­dik…!!
    Biz bu nok­ta­ya Ce­na­bı Allah’ın yar­dı­mıy­la, Da­va­mı­zın be­re­ke­tiy­le, fe­da­kar dava er­le­ri­mi­zin gay­re­tiy­le gel­dik …!! Ye­ni­den Refah Par­ti­miz; kim yap­mış olur­sa olsun doğ­ru­yu al­kış­la­yan, yan­lış­la­rı da kim ya­par­sa yap­sın en üst per­de­den dile ge­ti­rip çözüm yol­la­rı­nı or­ta­ya koyan si­ya­set an­la­yı­şıy­la, daha ik­ti­dar ol­ma­dan mil­le­ti­mi­zin so­run­la­rı­na çözüm üre­tir hale gel­miş, mil­le­ti­mi­zin büyük te­vec­cü­hü­ne maz­har ol­muş­tur.
    Mu­az­zam bir insan se­liy­le icra et­ti­ği­miz 2. Ola­ğan Büyük Kong­re­miz­de­ki tablo açık­ça or­ta­ya ko­yu­yor ki;
    “Artık Biz Ge­li­yo­ruz, Artık Ye­ni­den Refah Ge­li­yor, Artık Milli Görüş Ge­li­yor”… !!  Kong­re­miz­le bir­lik­te seçim ça­lış­ma­la­rı­mı­zın da fi­ilen baş­la­mış­tır.
    “Artık çare var, artık Hay­rın ken­di­si var, artık Ye­ni­den Refah var… !! Artık eh­ven-i şer­le­re mah­kum de­ği­liz…!! Hak geldi, batıl zail oldu ...!! 20 yıl­lık Ak Parti ik­ti­da­rı dö­ne­min­de, ya­pı­lan bir­ta­kım ha­yır­lı hiz­met­ler ol­mak­la bir­lik­te, başta eko­no­mi olmak üzere, hukuk ve ada­let, dış po­li­ti­ka, sos­yal po­li­ti­ka­lar ve eği­tim gibi alan­lar­da ma­ale­sef sı­nıf­ta ka­lın­mış­tır. Me­tal­le­ri yo­rul­muş, bo­ya­la­rı dö­kül­müş, artık bu ül­ke­ye ve­recek çok bir şeyi kal­ma­yan ik­ti­da­rın emek­li­lik za­ma­nı gel­miş­tir. Su gö­rün­müş, te­yem­müm bo­zul­muş­tur...
    Altı ben­ze­me­niz bir araya gel­me­ye ça­lış­tı­ğı “masa ba­şın­da­ki­ler” ile ik­ti­dar­da bu­lu­nan “kasa ba­şın­da­ki­ler’in aziz mil­le­ti­mi­ze umut ola­ma­dı­ğı aşi­kâr­dır.
Ye­ni­den Refah Par­ti­miz ise;
    81 ili­mi­ze 681 Refah pro­je­siy­le, eko­no­mik ba­ğım­sız­lı­ğı­mı­zı sağ­la­ya­cak “Milli Kay­nak Pa­ket­le­ri­miz” ile, Katma de­ğe­ri yük­sek milli tek­no­lo­ji ham­le­miz ile, Milli Si­ya­set Ku­rul­la­rı­mı­zın yap­mış ol­du­ğu ilk 100 gün ic­ra­at plan­la­ma­sı ile, yol ha­ri­ta­sı belli, de­ne­yim­li, eh­li­yet­li ve li­ya­kat­li kad­ro­la­rıy­la bir­lik­te, ül­ke­mi­zi yö­net­me­ye,
    “Ya­şa­na­bi­lir Bir Tür­ki­ye”yi ve “Ye­ni­den Büyük Tür­ki­ye”yi inşa et­me­ye ha­zır­dır El­ham­dü­lil­lah…!! Mil­le­ti­miz Ye­ni­den Refah diyor, akın akın Ye­ni­den Refah’a ko­şu­yor …!!
    Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak it­ti­fa­kı­mız mil­le­ti­miz­le­dir…!! Ye­ni­den Refah Par­ti­mi­zin Ame­ri­ka­lar­da, İngil­te­re­ler­den dış güç­ler­den hiç­bir zaman ica­zet ara­yı­şı ol­ma­mış­tır…!! Gü­cü­nü yal­nız Allah’tan ve Aziz Mil­le­ti­miz­den al­mak­ta­dır…!! He­de­fi­miz tek ba­şı­na ik­ti­dar olmak, Milli Görüş Pren­sip­le­ri ve pro­je­le­ri ile mil­le­ti­mi­zin der­di­ne der­man ol­mak­tır. Ye­ni­den Refah Par­ti­miz, mil­le­ti­mi­zin te­vec­cü­hü ve fe­ra­se­tiy­le, ik­ti­dar yo­lun­da emin adım­lar­la iler­li­yor. Bu kong­re sü­re­cin­de tüm teş­ki­lat­la­rı­mız ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne ka­ta­rak büyük bir azim ve inanç­la ça­lı­şa­rak ili­miz­de rekor sa­yı­da 25 oto­büs­le, bir­çok özel araç­la, 1000 ki­şi­nin üze­rin­de bir ka­tı­lım­la Rize ili­mi­zi tem­sil ettik. Bu tab­lo­nun or­ta­ya çık­ma­sın­da emeği geçen il ve ilçe yö­ne­ti­mi kurlu üye­le­ri­mi­ze, genç­lik kol­la­rı­mı­za, hanım kol­la­rı­mı­za ve tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­za tek tek te­şek­kür edi­yo­rum.
    Kong­re sa­lo­nu­mu­zu büyük bir he­ye­can­la tık­lım tık­lım dol­du­ran bu mu­az­zam tab­lo­nun or­ta­ya çık­ma­sı­nı sağ­la­yan aziz mil­le­ti­mi­zi say­gıy­la se­lam­lı­yo­rum. Tüm hem­şe­ri­le­ri­mi­zin kong­re­mi­ze ver­miş ol­duk­la­rı büyük des­tek ve yoğun ka­tı­lım­la­rı ve yol­cu­luk bo­yun­ca he­ye­ca­nı­mı­za ortak ol­duk­la­rı için, sa­lon­da bi­zim­le bir­lik­te Ya­şa­na­bi­lir Tür­ki­ye, Ye­ni­den Büyük Tür­ki­ye ve Yeni ve Adil Bir Dünya he­def­le­ri­mi­ze ortak ol­duk­la­rı için şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum. Tüm hal­kı­mı­za par­ti­mi­ze gös­ter­miş ol­duk­la­rı bu büyük güven ve te­vec­cüh için son­suz te­şek­kür edi­yo­rum.‘Mil­le­ti­miz İçin Biz Varız’ di­ye­rek, ‘Bu­ra­da Ge­lecek Var’ di­ye­rek laf değil hiz­met üret­mek için ge­ce­mi­zi gün­dü­zü­mü­ze ka­ta­rak canla – başla ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ği­mi­zin sö­zü­nü ve­ri­yo­ruz” dedi.
             

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °