Tarih: 25.08.2022 09:11

YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

    Ye­ni­den Refah Par­ti­si De­re­pa­za­rı İlçe bi­na­sın­da kah­val­tı prog­ra­mı­na STK ve Halk­la İliş­ki­ler­den So­rum­lu Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cemil Çolak, İl Baş­ka­nı Meh­met Akif Zer­de­ci, MKYK üyesi Samet Şiş­man, İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ile De­re­pa­za­rı ilçe ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı ka­tı­lım sağ­la­dı.
    Kar­şı­lık­lı sa­mi­mi soh­bet or­ta­mın­da ya­pı­lan kah­val­tı son­ra­sı ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­nın dert­le­ri­ni din­le­yen Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cemil Çolak yap­mış ol­du­ğu ko­nuş­ma­sın­da özel­lik­le muh­tar­lık ma­ka­mı­nın öne­mi­ne de­ği­ne­rek “Va­tan­daş ile yerel ve genel yö­ne­ti­ci­ler ara­sın­da­ki köp­rü­yü oluş­tu­ran yerel yö­ne­ti­min mi­henk taş­la­rı siz de­ğer­li Muh­tar­la­rı­mız­la bir arada ol­ma­nın se­vin­ci­ni pay­laş­mak is­te­rim. Ma­hal­le ve köy­le­ri­ni­ze mikro hiz­me­ti ge­tir­mek için var gü­cü­nüz­le ça­lış­tı­ğı­nı­zı en iyi biz­ler bil­mek­te­yiz.
    Şah­sı­nız için değil, va­tan­daş için, ma­hal­le­niz ve kö­yü­nüz için dert­le­ni­yor­su­nuz. “Halka hiz­met, Hakka hiz­met­tir” düs­tu­ru ile ça­lış­ma­la­rı­nı­zı ya­pı­yor­su­nuz. Ye­ni­den Refah Par­ti­si Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı ola­rak hem Genel Baş­ka­nım adına hem de tüm teş­ki­lat­la­rım adına siz­le­re te­şek­kür edi­yo­rum. Dert belli, çözüm belli, biz Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak sa­de­ce ye­re­lin değil tüm ül­ke­nin re­fa­hı için yerli ve milli im­kan­lar ile yıl­lık 250 mil­yar dolar kay­nak üre­tecek ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­tir­dik. Bu kay­nak ile 81 il de ya­pı­la­cak olan 634 tane fab­ri­ka­nın yer­le­ri­ni be­lir­le­dik. Bu fab­ri­ka­la­rın üre­tim ka­pa­si­te­le­ri, iç pi­ya­sa­ya sağ­la­ya­ca­ğı katkı, ih­ra­cat ge­lir­le­ri, ya­pı­la­cak olan is­tih­dam­la il­gi­li tüm bil­gi­le­ri kap­sa­yan fi­zi­bi­li­te­le­ri­mi­zi ha­zır­la­dık ve biz laf değil çözüm üre­ti­yo­ruz di­ye­rek ka­mu­oyu ile pay­laş­tık. Ye­ni­den Refah ik­ti­da­rın­da, ma­hal­le ve köy­le­ri­mi­zin, ayırt et­mek­si­zin, so­run­la­rı­na en hızlı çözüm üre­ten ve ge­rek­li kay­na­ğı oluş­tu­ran bir yapı ile tüm muh­tar­la­rı­mı­zın daha ve­rim­li ve ka­li­te­li hiz­met ver­me­si­nin önünü aça­ca­ğız. Siz de­ğer­li muh­tar­la­rı­mı­za ka­tı­lım­la­rı için tek­rar te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
    İl Baş­ka­nı Zer­de­ci muh­tar­lar ile ya­pı­lan is­ti­şa­re­le­rin ar­dın­dan “De­re­pa­za­rı ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­mı­za sa­mi­mi ve sıcak yak­la­şım­la­rın­dan ötürü te­şek­kür ede­rim. Muh­tar­la­rı­mız­dan almış ol­du­ğu­muz bil­gi­ler ne­ti­ce­sin­de De­re­pa­za­rı il­çe­mi­zin so­run­la­rı­nın çö­zü­mü çok kolay ol­ma­sı­na rağ­men dev­let­ten ge­re­ken des­tek gel­me­miş ve ya­tı­rım­lar ta­mam­lan­ma­mış­tır. İlçe için önem arz eden De­re­pa­za­rı-Ken­dir­li-Kal­kan­de­re yolu dur­du­rul­muş, ilçe ma­hal­le ve köy yol­la­rın­da alt yapı hiz­met­le­rin­den kay­nak­lı yol ça­lış­ma­la­rı ta­mam­lan­ma­mış ve il­çe­de ula­şım çok büyük sorun ha­li­ne gel­miş­tir. İlimiz ge­ne­li­ni ele al­dı­ğı­mız­da, De­re­pa­za­rı il­çe­miz kal­kın­ma odak­lı ya­tı­rım alma nok­ta­sın­da en az ya­tı­rım alan il­çe­le­ri­mi­zin ba­şın­da gel­mek­te­dir. Ma­hal­le ve köy­ler için il­çe­de ya­pıl­ma­sı ge­re­ken­le­ri biz­le­re ile­ten muh­tar­la­rı­mı­za bu işin ta­kip­çi­si ola­ca­ğı­mı­zı ve Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak yan­la­rın­da des­tek­çi­si ol­du­ğu­mu­zu ilet­tik. Da­ve­ti­mi­ze ica­bet eden ve ma­ze­ret­le­ri­ni bil­di­re­rek ka­tı­la­ma­yan tüm ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­mı­za tek­rar te­şek­kür ede­riz.” açık­la­ma­la­rın­da bu­lun­du.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —