YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

    Ye­ni­den Refah Par­ti­si De­re­pa­za­rı İlçe bi­na­sın­da kah­val­tı prog­ra­mı­na STK ve Halk­la İliş­ki­ler­den So­rum­lu Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cemil Çolak, İl Baş­ka­nı Meh­met Akif Zer­de­ci, MKYK üyesi Samet Şiş­man, İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ile De­re­pa­za­rı ilçe ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı ka­tı­lım sağ­la­dı.
    Kar­şı­lık­lı sa­mi­mi soh­bet or­ta­mın­da ya­pı­lan kah­val­tı son­ra­sı ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­nın dert­le­ri­ni din­le­yen Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Cemil Çolak yap­mış ol­du­ğu ko­nuş­ma­sın­da özel­lik­le muh­tar­lık ma­ka­mı­nın öne­mi­ne de­ği­ne­rek “Va­tan­daş ile yerel ve genel yö­ne­ti­ci­ler ara­sın­da­ki köp­rü­yü oluş­tu­ran yerel yö­ne­ti­min mi­henk taş­la­rı siz de­ğer­li Muh­tar­la­rı­mız­la bir arada ol­ma­nın se­vin­ci­ni pay­laş­mak is­te­rim. Ma­hal­le ve köy­le­ri­ni­ze mikro hiz­me­ti ge­tir­mek için var gü­cü­nüz­le ça­lış­tı­ğı­nı­zı en iyi biz­ler bil­mek­te­yiz.
    Şah­sı­nız için değil, va­tan­daş için, ma­hal­le­niz ve kö­yü­nüz için dert­le­ni­yor­su­nuz. “Halka hiz­met, Hakka hiz­met­tir” düs­tu­ru ile ça­lış­ma­la­rı­nı­zı ya­pı­yor­su­nuz. Ye­ni­den Refah Par­ti­si Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı ola­rak hem Genel Baş­ka­nım adına hem de tüm teş­ki­lat­la­rım adına siz­le­re te­şek­kür edi­yo­rum. Dert belli, çözüm belli, biz Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak sa­de­ce ye­re­lin değil tüm ül­ke­nin re­fa­hı için yerli ve milli im­kan­lar ile yıl­lık 250 mil­yar dolar kay­nak üre­tecek ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­tir­dik. Bu kay­nak ile 81 il de ya­pı­la­cak olan 634 tane fab­ri­ka­nın yer­le­ri­ni be­lir­le­dik. Bu fab­ri­ka­la­rın üre­tim ka­pa­si­te­le­ri, iç pi­ya­sa­ya sağ­la­ya­ca­ğı katkı, ih­ra­cat ge­lir­le­ri, ya­pı­la­cak olan is­tih­dam­la il­gi­li tüm bil­gi­le­ri kap­sa­yan fi­zi­bi­li­te­le­ri­mi­zi ha­zır­la­dık ve biz laf değil çözüm üre­ti­yo­ruz di­ye­rek ka­mu­oyu ile pay­laş­tık. Ye­ni­den Refah ik­ti­da­rın­da, ma­hal­le ve köy­le­ri­mi­zin, ayırt et­mek­si­zin, so­run­la­rı­na en hızlı çözüm üre­ten ve ge­rek­li kay­na­ğı oluş­tu­ran bir yapı ile tüm muh­tar­la­rı­mı­zın daha ve­rim­li ve ka­li­te­li hiz­met ver­me­si­nin önünü aça­ca­ğız. Siz de­ğer­li muh­tar­la­rı­mı­za ka­tı­lım­la­rı için tek­rar te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
    İl Baş­ka­nı Zer­de­ci muh­tar­lar ile ya­pı­lan is­ti­şa­re­le­rin ar­dın­dan “De­re­pa­za­rı ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­mı­za sa­mi­mi ve sıcak yak­la­şım­la­rın­dan ötürü te­şek­kür ede­rim. Muh­tar­la­rı­mız­dan almış ol­du­ğu­muz bil­gi­ler ne­ti­ce­sin­de De­re­pa­za­rı il­çe­mi­zin so­run­la­rı­nın çö­zü­mü çok kolay ol­ma­sı­na rağ­men dev­let­ten ge­re­ken des­tek gel­me­miş ve ya­tı­rım­lar ta­mam­lan­ma­mış­tır. İlçe için önem arz eden De­re­pa­za­rı-Ken­dir­li-Kal­kan­de­re yolu dur­du­rul­muş, ilçe ma­hal­le ve köy yol­la­rın­da alt yapı hiz­met­le­rin­den kay­nak­lı yol ça­lış­ma­la­rı ta­mam­lan­ma­mış ve il­çe­de ula­şım çok büyük sorun ha­li­ne gel­miş­tir. İlimiz ge­ne­li­ni ele al­dı­ğı­mız­da, De­re­pa­za­rı il­çe­miz kal­kın­ma odak­lı ya­tı­rım alma nok­ta­sın­da en az ya­tı­rım alan il­çe­le­ri­mi­zin ba­şın­da gel­mek­te­dir. Ma­hal­le ve köy­ler için il­çe­de ya­pıl­ma­sı ge­re­ken­le­ri biz­le­re ile­ten muh­tar­la­rı­mı­za bu işin ta­kip­çi­si ola­ca­ğı­mı­zı ve Ye­ni­den Refah Par­ti­si ola­rak yan­la­rın­da des­tek­çi­si ol­du­ğu­mu­zu ilet­tik. Da­ve­ti­mi­ze ica­bet eden ve ma­ze­ret­le­ri­ni bil­di­re­rek ka­tı­la­ma­yan tüm ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı­mı­za tek­rar te­şek­kür ede­riz.” açık­la­ma­la­rın­da bu­lun­du.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI