"Yeniden Süper Lig'e Yükselme Sevincini Yaşamak İstiyoruz"

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut,

Spor Haberleri 17.05.2023 10:29:00 0

 Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut, ra­kip­le­ri­ni ye­ne­rek bir yıl ara­nın ar­dın­dan ye­ni­den Süper Lig'e yük­sel­me se­vin­ci­ni ya­şa­mak is­te­dik­le­ri­ni be­lirt­ti.
 Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut, sezon ba­şın­dan iti­ba­ren doğru plan­la­ma­lar­la bir yıl önce düş­tük­le­ri Süper Lig ka­pı­sı­na çok yak­laş­tık­la­rı­nı kay­det­ti.
 Ligin en de­ğer­li ma­çı­na Göz­te­pe dep­las­ma­nın­da çı­ka­cak­la­rı­nı ifade eden Tur­gut, "Çok iyi bir ra­ki­be karşı mü­ca­de­le ede­ce­ğiz. Onlar play-off po­ta­sın­da ye­ri­ni sağ­lam­laş­tır­mak, biz ise son haf­ta­yı bek­le­me­den he­de­fi­mi­ze ulaş­mak ama­cın­da­yız. Çok ke­yif­li ve çe­kiş­me­li bir mü­ca­de­le ola­cak ama he­de­fi­mi­ze ki­lit­len­dik. Göz­te­pe ma­çı­nı ka­za­na­rak ye­ni­den Süper Lig'e dön­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­mak is­ti­yo­ruz." ifade etti.
Tur­gut, tek­nik heyet, fut­bol­cu ve ta­raf­tar­la­rın üze­ri­ne dü­şe­ni bu za­ma­na kadar yap­tık­la­rı­nı kay­de­de­rek, şöyle ko­nuş­tu: "Göz­te­pe ma­çın­da da he­pi­miz işin bi­lincin­de­yiz. Sa­ha­da ve tri­bün­de ka­zan­ma adına cen­til­men­ce en iyi mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­mi­ze inan­cım tam. Maça ge­lecek ta­raf­tar­la­rı­mız­dan en büyük te­men­nim, saha içe­ri­sin­de­ki oyun­cu kar­deş­le­ri­mi­zi dok­san da­ki­ka des­tek­le­sin­ler.Sonuç ne olur­sa olsun ta­kım­la­rı­nı al­kış­la­sın­lar. İlk ama­cı­mız Göz­te­pe maçı ile işi bi­ti­rip Al­tı­nor­du ma­çın­da son hafta Süper Lig kut­la­ma­sı yap­mak ama ba­şa­ra­ma­sak da son hafta yine ipler bizim eli­miz­de ola­cak" dedi.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °