"YEREL SEÇİMDE CUMHURBAŞKANIMIZ NE DERSE O OLUR"

RİZE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞAN RAHMİ METİN,

 Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Rize ba­sı­nı ile Isır­lık Kent me­si­re ala­nın­da bir araya ge­le­rek ça­lış­ma­la­rı­nı de­ğer­len­dir­di.
 Baş­kan Metin gün­de­mi de­ğer­len­dir­di­ği bu­luş­ma­da, hafta sonu Be­le­di­ye­de ya­şa­nan olaya açık­lık ge­tir­di.
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin Hafta sonu, Rize Şehir İçi dol­muş­çu­lar Ko­ope­ra­tif Baş­ka­nı İsmail Uzun­sa­kal ile Rize Be­le­di­ye En­cü­me­ni Ab­dül­ka­dir Öksüz ara­sın­da ya­şa­nan ve Adli ma­kam­la­ra in­ti­kal eden, ola­yın sü­re­ci­ni an­la­ta­rak, Rize Be­le­di­ye­si ile dol­muş­lar ko­ope­ra­ti­fi ara­sın­da devam edecek, zam pa­zar­lı­ğı ve ge­li­nen sü­re­ce son nok­ta­yı koydu.
Baş­kan Rahmi Metin ‘’Be­le­di­ye ola­rak bütün im­kân­la­rı­mız­la Rize’ye hiz­met yap­ma­nın ça­ba­sın­da­yız.
Şeh­ri­miz­de Kent­sel dö­nü­şüm ça­lış­ma­la­rın­da önem­li aşa­ma­lar kay­det­tik.
TOKİ ta­ra­fın­dan ya­pı­lan Be­le­di­ye Blok­la­rı ta­mam­la­na­rak iş­ye­ri ola­rak hak sa­hip­le­ri­ne tes­lim edil­di. Yağ­lı­taş Ma­hal­le­sin­de­ki Ko­nut­la­rın­da ça­lış­ma­lar devam edi­yor. Müf­tü­lük si­te­sin­de güzel ça­lış­ma var.
Bugün bu­ra­da 120 Dö­nüm­lük Isır­lık Ta­bi­at Par­kı­mız­da bir araya gel­dik. Mu­az­zam bir tesis ka­zan­mış du­rum­da­yız. Bu­ra­da sos­yal im­kân­lar, yemek ve yü­rü­yüş par­kur­la­rı, din­len­me alan­la­rı ya­pıl­dı. Otur­ma yer­le­ri­miz çok güzel. Dağ ba­şın­dan ula­şa­cak Ka­ra­yol­la­rı Bölge Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ya­pı­lan yol ta­mam­lan­mak üzere. Bu yol hiz­me­te gir­di­ğin­de şe­hir­le daha rahat ula­şım sağ­la­na­cak.
Ter­mi­nal ça­lış­ma­sı baş­la­dı
Şe­hi­re İyi­de­re yö­nün­den gi­riş­te Çifte ka­vak­ta 12 dö­nüm­lük alan­da mo­dern bir oto­büs ter­mi­na­li ya­pa­ca­ğız. Ça­lış­ma­lar son aşa­ma­da, arazi çev­re­si­ne kazık çakma iş­lem­le­ri devam edi­yor.
Mil­let bah­çe­si örnek ola­cak
Sa­hil­de­ki mil­let bah­çe­miz­de güzel ge­liş­me­ler kay­de­dil­di. Ağus­tos-Ey­lül ay­la­rın­da mev­cut alan­da yapım iş­lem­le­ri baş­la­ya­cak. De­niz­den 15-20 metre içe­ri­de güzel otur­ma alan­la­rı, din­len­me yer­le­ri ya­pı­la­cak. Kül­tür so­ka­ğın­da ge­liş­me var. Ya­kın­da bu­ra­sı­nı da hiz­me­te sok­muş ola­ca­ğız. Ata­türk Cad­de­sin­de gö­rü­nüm iti­ba­riy­le güzle bir ça­lış­ma olan cephe giy­dir­me ça­lış­ma­sı­nı mey­dan­dan Orta Cami kav­şa­ğı­na kadar ta­mam­la­dık şu anda devam ede­mi­yo­ruz çünkü pa­ra­mız bitti. Sa­na­yi Odası bi­ti­şi­ğin­de­ki atıl bu­lu­nan yü­rü­yen mer­di­ve­ni ye­ni­den ya­pı­yo­ru­ız.2 aya kadar ye­ni­si ge­lecek çünkü si­pa­ri­şi­ni ver­dik’’ dedi.
Baş­kan Rahmi Metin önü­müz­de­ki, yerel se­çim­de aday ola­cak mı­sı­nız so­ru­su üze­ri­ne ‘Cum­hur­baş­ka­nı­mız var. Rahmi devam et, Rahmi, bırak derse onu ya­pa­rım’’ ce­va­bı­nı verdi.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU