Yerinden Çıkan Lastik Kuaför Dükkanına Çarptı

Yerinden Çıkan Lastik Kuaför Dükkanına Çarptı

Rize mer­ke­ze bağlı Ye­ni­köy ma­hal­le­sin­de seyir ha­lin­de­ki oto­mo­bi­lin las­tik­le­rin­den biri ye­rin­den çı­ka­rak ku­afö­rün ca­mı­na çarp­tı.

    Olay Rize Mer­kez Ye­ni­köy Ma­hal­le­sin­de mey­da­na geldi. Edi­ni­len bil­gi­ye göre, Seyir ha­lin­de­ki oto­mo­bi­lin te­ker­lek­le­rin­den biri çıktı.
    Ye­rin­den çıkan las­ti­ğin met­re­ler­ce yu­var­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan Ahmet Çelik'e ait ku­afö­rün ca­mı­na çar­pa­rak kırdı.
    O es­na­da içe­ri­de bu­lu­nan müş­te­ri­nin las­ti­ği fark et­me­siy­le hem dük­kan sa­hi­bi hem de ken­di­si kı­rı­lan cam­lar­dan son anda kur­tul­du.
    Las­ti­ğin yu­var­lan­dı­ğı es­na­da çev­re­de kim­se­nin ol­ma­ma­sı fa­ci­ayı ön­le­di.
    Ye­rin­den çıkan las­ti­ğin şans eseri kim­se­ye çarp­ma­dan ku­aför dük­ka­nı­nın ca­mı­na çarp­ma anı ise olay ye­rin­de bu­lu­nan gü­ven­lik ka­me­ra­sı­na yan­sı­dı.
"Gözüm hep dı­şa­rı­da 'araç ge­lir­de ka­ça­rız' diye"
    Las­ti­ğin çarp­tı­ğı ku­afö­rün sa­hi­bi Ahmet Çelik, ya­şa­dık­la­rı o anı an­la­ta­rak "Ku­aför­de müş­te­rim vardı onu tıraş edi­yor­dum. Tıraş et­ti­ğim müş­te­rim las­ti­ği fark etti. Ben fark ede­me­dim las­ti­ği. Onu fark et­me­siy­le müş­te­rim ken­di­siy­le beni ke­na­ra çekti. Biz ne oldu diye bak­tı­ğı­mız­da las­tik du­ru­yor­du dük­ka­nın önün­de. Yu­ka­rı­da ara­cın las­ti­ği çı­kı­yor ye­rin­den gelip dük­ka­nın ca­mı­na çar­pı­yor. Bu ba­şı­mı­za gelen ilk şey değil. Daha ön­ce­de dük­ka­nı­ma araç çarp­mış­tı.
    Karlı ha­va­da bu bayır çok teh­li­ke­li olu­yor zaten. Frene bassa bile kayıp gelip dük­ka­na çar­pı­yor. Bizim şimdi sa­de­ce yet­ki­li­ler­den is­te­di­ği­miz dük­ka­nın önüne duba koy­sun. Aracı tu­ta­cak bir duba. Bizim bu­ra­da can gü­ven­li­ği­miz yok. Ben müş­te­ri­mi tıraş eder­ken bir gö­züm­de dı­şa­rı­da olu­yor. 'Araç ge­lir­de ka­ça­rız' diye. Las­tik ge­lir­ken kaç­ma­say­dık kötü ola­cak­tı. Belki de ölü bile olur­du bu­ra­da. Daha önce bizim bu­ra­da du­ba­la­rı­mız vardı. Be­le­di­ye gö­rün­tü­yü bo­zu­yor diye on­la­rı kal­dırt­tı. O şimdi kalk­tı­ğı için hedef biz olu­yo­ruz" dedi.
          

Haber Merkezi