Yeşil-Mavililer Fırsat Tepti

Yeşil-Mavililer Fırsat Tepti

Zirve ya­rı­şın­da büyük bir fır­sa­tı da eli­nin ter­siy­le iten eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’da mo­ral­ler bozuk.

 Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, oyu­nun büyük bir bö­lü­mü­nü önde gö­tür­dü­ğü Pen­diks­por ma­çı­nın uzat­ma da­ki­ka­la­rın­da ka­le­sin­de gör­dü­ğü golle bir puana razı oldu. Zirve ya­rı­şın­da büyük bir fır­sa­tı da eli­nin ter­siy­le iten eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’da mo­ral­ler bozuk.
 Se­zo­na şam­pi­yon­luk pa­ro­la­sıy­la baş­la­yan Spor Toto 1.​lig de mü­ca­de­le eden eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por sa­ha­sın­da konuk et­ti­ği Pen­diks­por ma­çın­da son da­ki­ka­da ka­le­sin­de gör­dü­ğü golle ra­ki­bi ile 1-1 be­ra­be­re kaldı. Zirve ya­rı­şın­da büyük bir yara alan ye­şil-ma­vi­li eki­bi­mi­zin lider Eyüps­por ile ara­sın­da­ki puan farkı 11’ e yük­se­lir­ken, puan cet­ve­lin­de ise 3.sı­ra­ya ge­ri­le­di.
Maçın son an­la­rın­da ye­ni­len gol, başta ta­raf­tar­lar olmak üzere ca­mi­ada mo­ral­le­ri bozdu. Ligin 15. haf­ta­sın­da Genç­ler­bir­li­ği ma­çın­da ol­du­ğu gibi Pen­diks­por ma­çın­da da akan oyun­da yan top­tan ye­ni­len basit gol, tep­ki­le­re sebep oldu. Tek­nik Di­rek­tö­rü­müz Bü­lent Kork­maz’ın bu du­ru­ma çare bu­la­ma­ma­sı eleş­ti­ri­le­re sebep oldu. Bü­lent Hoca, id­man­la­ra oyun­cu­la­rı­nı sık sık ikaz et­me­si­ne rağ­men bi­rey­sel ha­ta­la­ra biz çözüm bu­la­maz­ken sa­vun­ma hat­tın­da ise sezon ba­şın­dan iti­ba­ren sık sık hata yap­ma­la­rı­na rağ­men Emir­han Topçu ve Ba­hat­tin iki­li­si­nin vaz geç­me­me­si tep­ki­le­re neden oldu. Maçın ar­dın­dan de­ne­yim­li tek­nik ada­mın oyun­cu­la­rı­na hem moral ver­di­ği hemde uyarı yap­tı­ğı bil­di­ril­di.
        

Haber Merkezi