Yeşilay'da Selçuk Beşikçi güven tazeledi

Tür­ki­ye Ye­şi­lay Ce­mi­ye­ti Rize Şu­be­si Ola­ğan Genel Ku­ru­lu­nu ger­çek­leş­tir­di. Mev­cut Baş­kan Sel­çuk Be­şik­çi Şube Baş­kan­lı­ğı­na ye­ni­den se­çil­di.

Güncel Haberler 8.02.2024 09:11:00 0
Yeşilay

 Rize Ye­şi­lay Şu­be­si top­lan­tı sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ri­len genel ku­ru­la; Mev­cut baş­kan Sel­çuk Be­şik­çi yanın sıra Rize Ye­şi­lay Şu­be­si üye­le­ri ka­tı­lım sağ­la­dı. Genel ku­rul­da sı­ra­sıy­la; Genel kurul açı­lı­şı ve yok­la­ma, İstik­lal Marşı Okun­ma­sı ve Tüm Şe­hit­le­ri­miz anı­sı­na saygı du­ru­şu, Kong­re baş­kan­lık di­va­nı se­çi­mi, son 3 yıl şube fa­ali­yet­le­ri­nin okun­ma­sı, şube de­ne­tim ku­ru­lu ra­po­ru­nun okun­ma­sı, baş­kan/yö­ne­tim ku­ru­lu/de­ne­tim ku­ru­lu/genel mer­kez de­le­ge­si için asil ve yedek üye­le­rin tek­lif­le­ri­nin alın­ma­sı ve lis­te­le­rin oy­lan­ma­sı ger­çek­leş­ti­ril­di.
Rize Ye­şi­lay Şube Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ne ye­ni­den se­çi­len Be­şik­çi ger­çek­leş­tir­di­ği ko­nuş­ma­da; “Ye­şi­lay Rize Şu­be­si ola­rak;
İli­miz­de va­tan­daş­la­rı­mı­zın ba­ğım­lı­lık­lar­dan uzak ka­la­rak ha­ya­ta dair umut­la­rı­nı ye­şert­me­yi ve her aile­de en az bir Ye­şi­lay gö­nül­lü­sü bu­lun­ma­sı­nı he­def­li­yor ve bu yolda ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz.” dedi.
Rize Ye­şi­lay Şu­be­si ta­ra­fın­dan ger­çek­leş­ti­ri­len genel ku­ru­lu sonuç lis­te­sin­de; Baş­kan­lı­ğa iş in­sa­nı Sel­çuk Be­şik­çi ye­ni­den se­çi­lir­ken, Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­li­ği­ne; Genç­lik ve Spor Hiz­met­le­ri İl Mü­dür­lü­ğün­de Spor Hiz­met­le­ri Mü­dü­rü Ra­ma­zan Öz­türk, İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğün­de Halk Sağ­lı­ğı Hiz­met­le­ri Baş­kan Yar­dım­cı­sı Salih Yıl­dı­rım, Rize Ana­do­lu Ajan­sı İl So­rum­lu Mu­hit­tin San­dık­çı ile Rize Va­li­li­ği Özel Kalem Mü­dür­lü­ğün­de gö­rev­li Mer­yem Bö­rek­çi Koto ge­ti­ril­di.
YÖNETİM KU­RU­LU (ASİL):
1) Sel­çuk BEŞİKÇİ (Baş­kan)
2) Salih YIL­DI­RIM
3) Ra­ma­zan ÖZ­TÜRK
4) Mu­hit­tin SAN­DIK­ÇI
5) Mer­yem BÖ­REKÇİ KOTO
YÖNETİM KU­RU­LU (YEDEK):
1) Ulvi GÜZEL
2) Hasan YIL­MAZ
3) Ab­dur­rah­man YIL­DI­RIM
4) Fedai KA­BA­DA­YI
5) Hilal SAKA TA­RAK­ÇI
DE­NET­LE­ME KU­RU­LU (ASİL):
1) Şaban ER­GE­NE
2) Selim KAN­DEMİR
3) Aydın BER­BER
DE­NET­LE­ME KU­RU­LU (YEDEK):
1) Selin KUK
2) Burak BİLGİLİ
3) Cemil ME­TOĞ­LU
            Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °