Yılın Doktoru ve Sağlık Çalışanı Ödülünü Aldı

İli­miz­de, yılın dok­to­ru se­çi­len Uzman Dr. İsmail Bar­kın Işık ile yılın sağ­lık ça­lı­şa­nı Em­si­le Yıl­maz, An­ka­ra’da dü­zen­le­nen tö­ren­le ödül­le­ri­ni aldı.

Güncel Haberler 21.03.2022 09:44:00 0
Yılın Doktoru ve Sağlık Çalışanı Ödülünü Aldı

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan An­ka­ra’da dü­zen­le­nen 14 Mart Tıp Bay­ra­mı et­kin­lik­le­ri kap­sa­mın­da, alan­la­rın­da­ki ça­lış­ma­la­rı ne­de­niy­le top­lu­ma örnek olan he­kim­ler ile sağ­lık ça­lı­şan­la­rı ödüle layık gö­rül­dü.

An­ka­ra’da dü­zen­le­nen 14 Mart Tıp Bay­ra­mı Tö­re­ni’ne, bu yıl Rize'yi tem­si­len Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe ile Rize Dev­let Has­ta­ne­sin­de gö­rev­li Kar­di­yo­lo­ji Uz­ma­nı Dr. İsmail Bar­kın Işık ve Kal­kan­de­re Şaban Cen­giz İlçe Dev­let Has­ta­ne­sin­de gö­rev­li Ebe Em­si­le Yıl­maz ka­tıl­dı.
    İlimizde ba­şa­rı­lı ve öz­ve­ri­li ça­lış­ma­la­rı ile örnek olan ve fe­da­kâr tüm sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­nı tem­sil eden Uzm. Dr. İsmail Bar­kın Işık ve Ebe Em­si­le Yıl­maz’a bel­ge­le­ri İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe ta­ra­fın­dan tak­dim edil­di.
    Rize Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Ça­lış­ma­la­rı ile hal­kı­mı­zın ve sağ­lık ca­mi­amı­zın tak­di­ri­ni ka­zan­mış olan ve tüm sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­mı­zı tem­sil eden mesai ar­ka­daş­la­rı­mın, bun­dan son­ra­ki sü­reç­te de tak­dir­le kar­şı­la­na­cak hiz­met su­na­cak­la­rı­na inan­cım tam­dır.” dedi.
    Tepe; “Sağ­lık hiz­met su­nu­mun­da mes­le­ki bilgi ve be­ce­ri­si en üst dü­zey­de, tıp ala­nın­da­ki ge­liş­me­le­ri ya­ki­nen takip eden, görev ve ça­lış­ma bi­lin­ci yük­sek, özel­lik­le Co­vid-19 pan­de­mi­si sü­re­sin­ce mesai mef­hu­mu gö­zet­mek­si­zin gece ve hafta son­la­rı dahil hiz­met sunan, has­ta­lar­la ya­ki­nen il­gi­le­ne­rek bu zorlu sü­reç­te en yakın des­tek­çi­le­ri olan bir­çok sağ­lık ça­lı­şa­nı­mız ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, ili­miz­de hiz­met ver­mek­ten onur duyan tüm sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­mız bizim için en büyük ka­zanç­tır.” ifadelerini kullandı.
          

Haber Merkezi


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °