YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU ŞENLİK 2 GÜN DEVAM ETTİ

YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU ŞENLİK 2 GÜN DEVAM ETTİ

22. Çağ­ran­ka­ya Yayla Şen­li­ği hafta sonu yoğun bir ka­tı­lım ile ya­pıl­dı. Yö­re­sel sa­nat­çı­la­rın sahne al­dı­ğı prog­ram­da çe­şit­li et­kin­lik­ler ya­pıl­dı.

İkiz­de­re ve Ça­ye­li Be­le­di­ye­le­ri­nin ilk kez or­tak­la­şa yap­tık­la­rı şen­lik yoğun ilgi gördü.
    Şen­lik­te bir ko­nuş­ma yapan İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, Çağ­ran­ka­ya yayla şen­li­ği­miz ilk kez Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ile İkiz­de­re Be­le­di­ye­si ortak or­ga­ni­zas­yo­nu ile ya­pıl­dı.
22. kez ya­pı­lan Yayla şen­li­ği­mi­ze her iki il­çe­mi­zin halkı yoğun ilgi gös­ter­di. İl dı­şın­dan gelen mi­sa­fir­le­ri­miz oldu.
    Ha­va­nın güzel ol­ma­sı ve or­ga­ni­zas­yo­nun ek­sik­siz ol­ma­sı et­kin­li­ğe olan il­gi­yi ar­tır­dı.
    Bu hafta sonu ya­şa­nan gü­zel­lik­ler biz­le­re önü­müz­de­ki yıl­lar­da ya­pı­la­cak şen­lik­ler için umut ve ce­sa­ret verdi.
    İki gün bo­yun­ca et­kin­li­ğin gizli kah­ra­man­la­rı olan İkiz­de­re Be­le­di­ye­si per­so­ne­li­me ve Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ekip­le­ri­ne gös­ter­dik­le­ri per­for­mans için te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
    Şen­li­ğe Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi va­tan­daş­lar, de­ği­şik il­çe­ler­den gelen ve halk oyun­la­rı oy­na­yan in­şan­lar gü­neş­li ha­va­nın zev­ki­ni çı­kar­dı.
    Yö­re­sel sa­nat­çı­la­rın sahne al­dı­ğı şen­lik­te küçük bir Pazar yeri gibi yö­re­sel ürün­le­rin satış ya­pıl­dı­ğı alan­lar­da açıl­dı.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU