ZİRAAT KATILIMDAN ÇAY SEKTÖRÜNE DESTEK SÖZÜ

Rize Borsa Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len Meh­met Er­do­ğan’ı ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 12.10.2022 09:08:00 0
ZİRAAT KATILIMDAN ÇAY SEKTÖRÜNE DESTEK SÖZÜ

    Zi­ra­at Ka­tı­lım Ban­ka­sı Genel Mü­dü­rü Metin Öz­de­mir bir dizi zi­ya­ret kap­sa­mın­da, Genel müdür Yar­dım­cı­la­rı ve Daire Baş­kan­la­rıy­la gel­di­ği ili­miz­de, ye­ni­den Rize Borsa Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len Meh­met Er­do­ğan’ı ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.
    Ön­ce­lik­le borsa se­çim­le­ri­ni ka­za­nan Baş­kan Er­do­ğan’a ha­yır­lı olsun te­men­ni­le­ri­ni ilet­tik­ten sonra çay sek­tö­rü hak­kın­da bilgi alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du.
    Zi­ya­ret­te, Rize Borsa Baş­ka­nı Er­do­ğan ta­ra­fın­dan yaş çay üre­ti­mi­nin ve çay sa­na­yi­si­nin des­tek­len­me­si hak­kın­da Öz­de­mir’e ra­por­lar­la bil­gi­len­dir­me ya­pıl­dı. Öz­de­mir, bu sene çay se­zo­nu so­nu­na ge­lin­di. Önü­müz­de ki sezon ön­ce­si Nisan ayın­da çay üre­ti­ci­si­nin ve çay sa­na­yi­ci­si­nin ya­nın­da ola­ca­ğı­nı ve özel kredi des­tek­le­riy­le Zi­ra­at Ka­tı­lım Ban­ka­sı’nın çay sek­tö­rü­ne des­tek sağ­la­ya­cak­la­rı­nı ifade etti. Zi­ya­re­tin so­nun­da, Öz­de­mir Borsa üye­le­riy­le ikili gö­rüş­me­ler­de bu­lun­du.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: ZİRAAT KATILIMDAN SEKTÖRÜNE DESTEK
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °