ZİRAAT ODASI KONGRESİ'NDE ADAY İTTİFAKI

12 Şubat 2023 ta­ri­hin­de Rize Zi­ra­at Odası se­çi­mi ya­pı­la­cak.4 Ara­lık­ta ya­pı­lan de­le­ge se­çi­min­de Baş­kan­lık için aday olan­la­rın sa­yı­sın­da ar­tı­şa sebep oldu.

Yerel Haberler 23.01.2023 09:01:00 0
ZİRAAT ODASI KONGRESİ

 Baş­kan­lık için aday olan Emin Kan­bur ve Bün­ya­min Ars­lan İtti­fak ya­pa­rak oda se­çi­mi ön­ce­si yeni bir boyut ka­zan­dı. Aday­lar Emin Kan­bur ve Bün­ya­min Ars­lan yap­tık­la­rı ortak açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di’’ Beş aday ile baş­la­yan kong­re sü­re­cin­de 04 Ara­lık ta ya­pı­lan de­le­ge se­çi­mi sü­re­ci son­ra­sı or­ta­ya çıkan genel tablo doğ­rul­tu­sun­da odada ye­ni­lik­çi yö­ne­tim an­la­yı­şı­na sahip de­le­ge­ler­le mev­cut yö­ne­ti­mi­nin devam et­me­si­ni is­te­yen de­le­gen­ler ara­sın­da­ki fark­lı­lık çok fazla olsa da, ye­ni­lik is­te­yen de­le­ge­le­rin dörde bö­lün­me­si ile bek­le­nen de­ği­şi­min zora gi­re­ce­ği göz­len­mek­te idi. Çok aday­lı bö­lün­müş­lü­ğün kong­re sü­re­cin­de ye­ni­lik­çi­le­rin le­hi­ne bir ge­liş­me ol­ma­ma­sı bu it­ti­fa­kın ger­çek­leş­me­si­ne sebep ol­muş­tur.
Ger­çek­leş­tir­di­ği­miz bu it­ti­fak ile Emin Kan­bur Bün­ya­min Ars­lan it­ti­fa­kı son­ra­sı kong­re de­le­ge­si­nin %60-65'ine yakın ke­si­min des­te­ği­nin sağ­lan­ma­sı ya­nın­da ta­ban­da­ki 35.000 aşkın üye­nin yani çay üre­ti­ci­le­ri­nin de ta­lep­le­ri is­tek­le­ri doğ­rul­tu­sun­da böyle bir it­ti­fa­kın ger­çek­leş­ti­ği aşi­kâr­dır. Bün­ya­min Ars­lan ve Emin Kan­bur it­ti­fa­kı ile sa­de­ce 12 Şubat 2023 Pazar günü ya­pı­la­cak olan kong­re­ye gö­tü­ren sü­re­ci değil kong­re son­ra­sın­da da oda­nın tüm or­gan­la­rın­da eh­li­yet­li ve odayı ba­şa­rı­ya gö­tü­recek ki­şi­ler ile ya­pı­lan­dı­rıl­ma­sı­na, ge­rek­li güce ve bilgi ve bi­ri­ki­mi­ne da­ya­lı bir yö­ne­tim ku­rul­ma­sı­na ola­nak sağ­lan­mış oldu. Mev­cut yö­ne­ti­min ye­ri­ne, ye­ni­lik­çi genç kad­ro­lar ve aktif yö­ne­tim an­la­yı­şı ile Rize Zi­ra­at­ta Odası yö­ne­tim kad­ro­la­rı­nın oluş­ma­sı ve bu it­ti­fak son­ra­sı so­run­la­rın çö­zü­mün­de bir­lik be­ra­ber­lik için­de di­na­mik kad­ro­lar­la çağ­daş pro­je­ler ile yeni bir bakış açı­sıy­la ba­şa­rı­ya ulaş­ma­sı için ça­lış­ma­lar ya­pı­la­cak­tır.
Emin Kan­bur ve Bün­ya­min Ars­lan it­ti­fa­kı­nın Zi­ra­at Odası yö­ne­ti­mi­ne ivme ka­zan­dı­ra­ca­ğı aşi­kâr­dır.
Önce Allah'ın iz­niy­le ve sonra tüm de­le­ge­le­rin des­te­ğiy­le ye­ni­den ya­pı­lan­dı­rıl­mış ve yeni boyut ka­zan­mış ola­cak olan Rize Zi­ra­at Odası'nda ça­lış­ma­lar en iyi şe­kil­de devam ede­cek­tir’’ de­di­ler.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: ZİRAAT ODASI KONGRESİ' İTTİFAKI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °