"Zorlu yarışı camia ve taraftarımızla birlikte aşacağız"

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut,

Spor Haberleri 27.01.2023 13:59:00 0

 Spor Toto 1. Lig'in 21. haf­ta­sı so­nun­da 34 puan ve ave­raj­la 6. sı­ra­da ken­di­ne yer bulan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un kulüp baş­ka­nı İbra­him Tur­gut, Süper Lig ya­rı­şın­da 16 final maç­la­rı ol­du­ğu­nu, zorlu ya­rı­şı camia ve ta­raf­ta­rı­mız­la bir­lik­te aşa­cak­la­rı­nı söy­le­di.
 Baş­kan İbra­him Tur­gut, yap­tı­ğı ya­zı­lı açık­la­ma­da, Ligde son oy­na­dık­la­rı Altaş De­niz­lis­por ma­çın­da al­dık­la­rı ga­li­bi­ye­tin ca­mi­ayı mutlu et­ti­ği­ni be­lirt­ti.
Süper Lig ya­rı­şı içe­ri­sin­de bu­lu­nan takım sa­yı­sı­nın çok fazla ol­du­ğu­na ifade eden Tur­gut, bunun da ligin ka­li­te­si­ni ve iz­len­me ora­nı­nı ar­tır­dı­ğı­nı söy­le­di.
Se­zo­nun ikin­ci ya­rı­sı­na iki maçta 4 puan ile baş­la­dık­la­rı­na dik­kat çeken Tur­gut, şu şe­kil­de açık­la­ma­sı­na devam etti:
"Ya­pı­lan tak­vi­ye­le­rin ar­dın­dan ta­kı­mı­mız daha iyi se­vi­ye­le­re geldi ama Süper Lig ya­rı­şı çok zor bir süreç. Bu sü­reç­te sezon ba­şın­dan iti­ba­ren ta­raf­ta­rı­mız ta­kı­ma sahip çı­kı­yor.
Süper Lig ya­rı­şın­da 16 final ma­çı­mız var. Bu zorlu ya­rı­şı büyük ta­raf­ta­rı­mız­la bir­lik­te aşa­ca­ğız. Onlar bizim zorlu şam­pi­yon­luk yo­lun­da­ki en büyük gü­cü­müz, so­nu­na kadar bir­lik­te yü­rü­yüp bir­lik­te ba­şa­ra­ca­ğız."
Baş­kan Tur­gut, ta­raf­ta­rın ya­nın­da her ke­si­min ca­mi­aya sahip çık­ma­sı­nı ve zorlu mü­ca­de­le­le­ri­ne des­tek ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lirt­ti.
   

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °