ZÜMRÜT GAZETESİ 74.YILINI KUTLADI

Böl­ge­de­ki en kı­dem­li gün­lük ga­ze­te olan Züm­rüt Ga­ze­te­si 74.​ku­ru­luş yı­lı­nı yoğun bir okur ve mi­sa­fir ka­tı­lı­mıy­la kut­la­dı.

Yerel Haberler 10.05.2023 10:14:00 0
ZÜMRÜT GAZETESİ 74.YILINI KUTLADI

 Ga­ze­te­nin mer­kez bü­ro­sun­da okur­la­rı­nın teb­rik kut­la­ma­la­rıy­la baş­la­yan prog­ram­da 74.​yaş günü pas­ta­sı­nı Rize Va­li­si Kemal Çeber kesti. Züm­rüt Ga­ze­te­si­nin Fahri Baş­ka­nı Faik Ba­koğ­lu, Baş­ya­zar İsmet Kö­soğ­lu ta­ra­fın­dan ke­sil­di.
 Rize Va­li­si Kemal Çeber yap­tı­ğı açık­la­ma­da; Tür­ki­ye’nin sa­yı­lı ga­ze­te­le­rin­den olan adeta med­ya­nın bir okulu olan ve çok sa­yı­da ki­şi­nin gö­nül­lü ola­rak des­tek ver­di­ği katkı ver­di­ği Rize Züm­rüt ga­ze­te­si­nin 74 yıl dö­nü­mü­nü teb­rik edi­yo­rum.. Onur­sal Baş­ka­nı Faik Ba­koğ­lu’na yap­tı­ğı açık­la­ma­da; zor şart­lar al­tın­da hiç ke­sin­ti­ye uğ­ra­ma­dan 74 yıl­dan beri ara­lık­sız yayın ha­ya­tı­mı­za devam ettik. Bugün 74. yıl dö­nü­mü­mü­zü kut­lu­yo­ruz. Sos­yal medya ara­cı­lı­ğı ile ara­yan teb­rik­le­ri­ni ile­ten, bu an­lam­lı gü­nü­müz­de ya­nı­mız­da olan her­ke­se çok te­şek­kür edi­yo­rum. İnşal­lah bun­dan sonra da daha nice 74 yıl­la­ra di­ye­rek söz­le­ri ta­mam­la­dı. Daha nice yıl­la­ra di­ye­rek duy­gu­la­rı­nı ifade etti.’’
 (TGF)Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Genel Baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca ve Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Le­vent Altun An­ka­ra’dan ge­le­rek bugün 74’üncü ku­ru­luş yıl­dö­nü­mü­nü kut­la­yan Rize Züm­rüt Ga­ze­te­si’ni zi­ya­ret etti.
Ga­ze­te yö­ne­ti­ci­le­ri­ni teb­rik ede­rek yayın ha­ya­tın­da ba­şa­rı di­le­di­ler.
Ga­ze­te­nin im­ti­yaz sa­hi­bi Ali Gökay Ba­koğ­lu ve Genel Yayın Yö­net­me­ni Rize Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Faik Ba­koğ­lu zi­ya­ret­le­rin­den do­la­yı Tür­ki­ye Fe­de­ras­yo­nu he­ye­ti­ne te­şek­kür etti. Ga­ze­te yö­ne­ti­ci­le­ri ile bir­lik­te 74. yıl pas­ta­sı­nı kesen Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Genel baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca, Tür­ki­ye’de özel­lik­le yerel ga­ze­te­ci­li­ğin çok zor ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, “Bu ko­şul­lar­da 74 yıl­dır gün­lük ola­rak ya­yın­la­nan Züm­rüt Rize Ga­ze­te­si’ni ve Ba­koğ­lu aile­si­ni kut­lu­yor, ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­rum ” diye ko­nuş­tu.
Kut­la­ma prog­ra­mı­na Vali Kemal Çeber’den başka Rize eski Mil­let­ve­kil­le­ri Ahmet Kabil, Sami Kum­ba­sar, AKP Rize Mil­let­ve­ki­li adayı Yıl­maz Kat­mer, CHP Mil­let­ve­ki­li adayı Tah­sin Ocak­lı, Ye­ni­den Refah Par­ti­si Rize Mil­let­ve­ki­li adayı Meh­met Akif Zer­de­ci, İşçi Par­ti­si Rize Mil­let­ve­ki­li aday­la­rı Bil­say Kanat, Metin Ka­ra­de­niz, AKP Rize Mer­kez ilçe Baş­ka­nı Burak Ak, okur­lar, ga­ze­te­ci­ler ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: ZÜMRÜT GAZETESİ .YILINI KUTLADI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °