Tarih: 10.03.2022 14:36

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'DEN, RİZE İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Rize İl Genel Mec­li­si Mart top­lan­tı­la­rı­nın dör­dün­cü bir­le­şi­mi­ne ka­tı­lan, Çay­kur Genel Müdür Alim ve Yar­dım­cı­la­rı Er­dinç Ha­ti­noğ­lu ve Zeki Ka­ra­oğ­lu, İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, Mec­lis Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri ka­tıl­dı­lar.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim, konuk ol­du­ğu top­lan­tı­da Çay­kur’un dünü, bu­gü­nü ve ya­rı­nıy­la il­gi­li ya­pı­lan ve ya­pıl­ma­sı plan­la­nan ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da mec­lis üye­le­ri­ne bil­gi­len­dir­me su­nu­mu ger­çek­leş­tir­di.
    Mec­lis top­lan­tı­sı­na ka­tı­lım­la­rı ve ver­di­ği kıy­met­li bil­gi­ler­den do­la­yı Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim’e te­şek­kür eden Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, Çay­kur’un Rize için büyük bir öneme sahip ol­du­ğu­nu ifade ede­rek “alı­nan ka­rar­lar ve iz­le­nen po­li­ti­ka­lar­la her geçen gün ken­di­si­ni ge­liş­ti­ren ve gün­lük çay iş­let­me ka­pa­si­te­si­ni art­tı­ran bir Çay­kur gö­rü­yo­ruz.
    Bu an­lam­da büyük emek­ler sarf eden Genel Mü­dü­rü­müz ve eki­bi­ne te­şek­kür edi­yor, yak­la­şan yeni se­zo­nun ba­şa­rı­lı ve be­re­ket­li geç­me­si­ni te­men­ni edi­yo­rum” dedi.

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Yaşar Akar­su




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —