DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

DÜNYA ŞAMPİYONU KAYAALP VE ANTRENÖRÜ DONAT GÜNEYSU SPOR LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

15 gün sürecek olan kapta onlarca milli güreşçi katılıyor.

 Rize’de hiz­me­te açı­lan, Tür­ki­ye’nin en yeni Güreş Eği­tim Mer­ke­zin­de kampa giren, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı, Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu Gre­ko­ro­men Güreş Milli takım kampı baş­la­dı.
 Rize Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin EMEN, Rize Güreş Eği­tim Mer­ke­zi Kazım Ayaz yer­leş­ke­sin­de kamp yapan milli spor­cu KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü DONAT’tı, Gü­ney­su Spor Li­se­si öğ­ren­ci­le­ri­ne tec­rü­be­le­ri­ni ak­tar­dık­la­rı ka­ri­yer günü prog­ra­mı­na davet etti. Öğ­ren­ci­le­rin sevgi gös­te­ri­le­riy­le kar­şı­la­nan Ka­ya­alp ve Ant­re­nö­rü Donat kon­fe­rans so­nun­da öğ­ren­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ce­vap­lan­dı­rıp, ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di­ler.
Fran­sa'nın baş­ken­ti Paris'te dü­zen­le­nen Dünya Güreş Şam­pi­yo­na­sı’nda gre­ko­ro­men stil 130 ki­lo­da altın ma­dal­ya ka­za­nan Milli Gü­reş­çi­miz Rıza KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü Şaban DONAT Gü­ney­su Spor Li­se­si­ne konuk ol­mak­tan çok mutlu ol­duk­la­rı­nı ve Rize’yi ve Ri­ze­li­le­ri çok sev­dik­le­ri­ni ifade et­ti­ler. Öğ­ren­ci­le­ri­miz­le bu­lu­şan ve spor ha­ya­tın­da­ki de­ne­yim­le­ri­ni an­la­ta­rak ve­rim­li bir söy­le­şi ger­çek­leş­ti­ren Milli Gü­reş­çi­mi­ze Milli Eği­tim Mü­dü­rü­müz Engin EMEN ta­ra­fın­dan günün anı­sın­da he­di­ye tak­di­min­de bu­lu­nul­du.
 Mü­dü­rü­müz Engin EMEN, öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ba­şa­rı­lı bir spor­cu ile ta­nış­ma­sı ve ken­di­sin­den edin­dik­le­ri bil­gi­le­rin çok kıy­met­li ol­du­ğu­nu dile ge­ti­rir­ken bu im­kâ­nı on­la­ra sağ­la­dı­ğı için Milli Gü­reş­çi­miz Rıza KA­YA­ALP ve Ant­re­nö­rü Şaban DONAT te­şek­kür ede­rek ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI